Inici Societat Protecció Civil posa fi a l’alerta per ventades

Protecció Civil posa fi a l’alerta per ventades

COMPARTIR

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha desactivat la fase d’ALERTA del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT i l’ha deixat en situació de PREALERTA un cop finalitzat l’episodi de ventades iniciat ahir sense que s’hagin produït incidències de rellevància. Amb tot, es demana prudència per la situació de vents forts que es mantindran, amb intensitat menor a la dels darrers dies, el cap de setmana, especialment al terç sud ja que varia de component oest a component nord i oest.

 
Amb la desactivació del pla s’ha donat per finalitzat el dispositiu al Cecat que estava format per membres del cos de Mossos d’Esquadra, Servei Català de Trànsit, SEM, Servei Meteorològic de Catalunya, Agents Rurals, Adif, Renfe, FGC i el departament d’Ensenyament.
 

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha informat que les ratxes més fortes de l’episodi s’han registrat a Puig Sesolles (Vallès Oriental) 151,2 km/h. A l’Anoia, la ratxa més elevada, de 98 km/h, s’ha registrat a Santa Margarida de Montbui.

 

[Img #19918]L’Ajuntament d’Igualada també ha desactivat aquest migdia la fase d’alerta del Pla Bàsic d’Emergències. Durant la passada nit s’han registrat incidents menors a la ciutat fruit de les ratxes de vent, amb desplaçaments de tanques d’obra i alguns arbres arrencats, però sense cap conseqüència ni desperfecte altament remarcable.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*