Inici Societat El programa de TV3 ‘Globus Sonda’ s’enlaira des d’Igualada

El programa de TV3 ‘Globus Sonda’ s’enlaira des d’Igualada

COMPARTIR

El programa Globus Sonda TV3 s’enlaira aquest dilluns 19 d’agost des d’Igualada i es podrà veure per TV3 a partir de les 21.50 h, amb El Festival European Ballon festival com a protagonista, l’actor Ivan Labanda com a convidat principal acompanyant al Francesc Mauri sobre el globus i amb un convidat sorpresa molt reconegut dins del món musical i teatral acompanyant a la Candela Figueras en el cotxe de seguiment.

Globus Sonda és un programa de televisió pensat, creat i produït per l’agència de comunicació igualadina Boxcom. I és precisament per aquest motiu que l’emissió del dilluns 19 d’agost serà “un xic especial”… perquè volaran a “casa”, a Igualada.

Es tracta d’un programa que gira al voltant d’entrevistes personals dalt d’un globus a personatges de rellevància mediàtica, esportiva i social, conduït pel meteoròleg Francesc Mauri i amb la periodista Candela Figueres com a co-presentadora del format.

En aquest quart capítol, rodat a Igualada, acompanyarà al Francesc Mauri tot un “monstre” dels musicals, la interpretació i les imitacions; l’actor Ivan Labanda.

El programa es va rodar en un plató molt especial, l’European Ballon Festival. Precisament, un dels factors que diferenciarà el programa rodat a Igualada de la resta, és el fet que el globus de Globus Sonda no volarà sol, sinó que ho farà rodejat dels més de 60 globus aerostàtics que van formar part del festival.

En aquest entorn inigualable, el programa mostrarà als espectadors què és l’European Ballon Festival i les diferents activitats que es desenvolupen durant el festival, com el vol inaugural, el vol de la ciutat o el multitudinari Night Glow.

I anirà més enllà, ja que Globus Sonda és en essència un aparador per descobrir zones concretes del país des d’un punt de vista privilegiat, diferent i únic. Dalt d’un globus les coses es veuen diferents, i en aquest cas, el programa també centrarà l’atenció en l’entorn geogràfic i natural d’Igualada i la Conca d’Òdena, amb imatges aèries del Castell de la Pobla de Claramunt, la ciutat d’Igualada o el Riu Anoia, posant també en relleu el projecte de les Vies Blaves en el seu pas per Igualada.

El programa visitarà també espais concrets de la ciutat com la plaça de l’Ajuntament o el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de L’Anoia, descobrint l’antiga fàbrica cotonera del s.XIX Cal Boyer,i Cal Granotes, una de les adoberies més antigues d’Europa.

Per l’equip de Boxcom, que ha fet possible aquest Globus Sonda, és un privilegi haver pogut rodar aquest programa a Igualada. El fet de rodar a casa sempre és especial, i rodar en un escenari com l’European Balllon Festival, la ciutat d’Igualada i la Conca D’Òdena, simplement indescriptible. Com bé diu en Mauri, el Globus Sonda de dilluns serà “un programa de Champions “

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*