Inici Futbol Primera derrota de la temporada per l’Ateneu

Primera derrota de la temporada per l’Ateneu

Molt bon partit de l’Ateneu-PBI al camp de La Pobla tot i el resultat advers. La primera meitat ha estat de domini visitant, amb bones ocasions per avançar-se en el marcador, pero la falta d’encert en les metres final ha fet que s’arribés al descans amb el 0 a 0 inicial.

En la segona part, l’única errada defensiva de l’Ateneu-PBI en tot el partit, ha estat aprofitada per Samu per fer l’1 a 0, quan s’arribava al quart d’hora de joc.
D’aquí fins el final, els arlequinats han intentat aconseguir el gol de la igualada, però el resultat ja no s’ha mogut i ha significat la primera derrota de l’Ateneu-PBI de la temporada.

Gols:
1-0 Samu (min.61)

EQUIP LOCAL: Miguel, Tebas, Soteras, Palomas, Moreno, Samu, Cristian, Garcia, Vega, Copoví i Grimaldi
Suplents: Daniel, Bravo, Mabras, Lopez, Zajara i Conde.
EQUIP VISITANT: Sergi, Pol, Albert, Romero, Marc, Genis, Moreno, Toni, Lliró, Verriere i Cid.
Suplents: Escriu, Bernat, Pere, Codina, Llansana i Mendez.