Inici Destacats Piera prepara la 16a Festa de la Diversitat

Piera prepara la 16a Festa de la Diversitat

COMPARTIR

Piera es prepara per celebrar la 16a edició de la Festa de la Diversitat, una iniciativa organitzada entre l’entitat Diversitat de Piera i l’Ajuntament, les quals han signat aquesta mateixa setmana un acord de col·laboració per continuar impulsant aquest tipus de propostes al municipi.

La proposta se celebrarà al parc del Gall Mullat entre el pròxim 30 de juny i el 2 de juliol, i es dirigirà a la recaptació de fons per destinar-los a causes benèfiques. Durant aquests tres dies, la població tindrà l’oportunitat de gaudir d’àpats arribats de diverses parts del planeta, passejar per les parades d’artesania o assistir a les exhibicions, tallers, xerrades i concerts oberts a tots els públics.

El tret de sortida a la festa es do­narà el divendres 30 amb una rua encapçalada per la Marching Band. A continuació hi haurà exhibicions de ball, una xerrada a càrrec de Daura Mangara, un dels concerts emmarcats en el cicle MEV —amb Viki and The Wild— i l’actuació d’Albert Nieto, que oferirà versions de rumba.

El dissabte 1 tindran lloc la rua amb Sbombats, mostres de ball i cant, un taller de bachata i un concert de música africana —amb el grup Kaïro Band—, després del qual oferirà el seu el grup Compota de Manana. Fi­nalment, la música del DJ Polo posarà fi a la jornada.

La Festa de la Diversitat es tancarà el diumenge 2 amb una exhibició de muay thai, un taller familiar de per­cussió amb bidons —dirigit per Brin­cadeira— i els concerts de Los Cacris del Ritmo i de Misha1Dem, una de les veus del reggae amb més projecció actualment. L’acte de cloenda comp­tarà amb la participació dels Diables de Piera.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*