Inici Societat En Peyu explicarà el porta a porta als anoiencs

En Peyu explicarà el porta a porta als anoiencs

COMPARTIR

L’actor i humorista Peyu serà l’encarregat, a través d’una campanya de comunicació, d’apropar el nou sistema de recollida porta a porta als veïns dels 16 municipis de l’Anoia on s’implantarà la propera primavera. Es tracta d’Argençola, Bellprat, El Bruc, Castellolí, Carme, Capellades, Copons, Jorba, La Pobla de Claramunt, La Torre de Claramunt, Montmaneu, Orpí, Rubió, Sant Martí de Tous, Santa Maria de Miralles i Veciana.

El mateix humorista va presentar aquest dimarts la campanya als alcaldes anoiencs en un acte a l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt, acompanyat de l’alcalde del municipi, Santi Broch; el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete; i Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya.

Entre les accions per difondre el nou sistema de recollida i els seus detalls -quin dia es recull cada tipus de residu, per exemple- hi haurà una prova pilot, amb la que deu famílies practicaran el porta a porta durant la primera quinzena de desembre, mesos abans de la implantació definitiva. A les escoles i instituts s’aprendrà sobre el nou sistema i s’elaboraran materials que donin suport a la campanya publicitària, que inclourà un butlletí informatiu.

FER UN COMENTARI

*