Inici Societat Personalitats del país recolzen el gran llaç groc humà que es prepara...

Personalitats del país recolzen el gran llaç groc humà que es prepara a Igualada

COMPARTIR

Les inscripcions per participar en el projecte “Revoltats” de construcció del llaç groc humà més gran del món, el 15 de juliol a Igualada, ja han superat el 40%. Per aquest motiu, els organitzadors d’aquesta iniciativa fan una crida a totes aquelles persones interessades a participar-hi “perquè no badin, que no esperin fins el darrer moment i puguin perdre’s una jornada especial, una festa familiar, participativa i reivindicativa”, han manifestat els impulsors de l’acte, que ja van organitzar amb gran èxit l’estelada Humana, el maig de 2013, ara fa cinc anys.

Les inscripcions es poden fer per Internet, a través de la pàgina web www.revoltats.cat, i també presencialment a la llibreria Rabell (C/ Santa Caterina, 17, d’Igualada). També es podran fer en persona, fins al divendres 22 de juny, de 19 a 21 h, a l’Ateneu Igualadí (C/ Sant Pau, 9, d’Igualada). Les inscripcions es tancaran el 27 de juny. L’organització insisteix a recordars a tots els interessats en formar part del llaç groc humà “s’inscriguin el més aviat possible i no ho deixin per al darrer moment”.

Aquesta setmana s’han accelerat les inscripcions i l’organització preveu que encara ho faci més els pròxims dies. Un dels motius és l’important ressó que s’està fent de la campanya “Revoltats” a nivell nacional i, molt especialment, a través de lex xarxes. Diverses personalitats ja han donat el seu suport i s’han adherit a la campanya.

És el cas de l’escriptora Empar Moliner, del fotoperiodista Jordi Borràs, del músic Cesc Freixas, dels actors Quim Masferrer i Toni Albà, de l’economista Xavier Sala Martín, o del President Carles Puigdemont, entre altres. Els dies vinents, molts rostres coneguts de casa nostra s’afegiran a aquesta llista per donar suport a la iniciativa que, recorden els organitzadors “es fa per recaptar diners que es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics, i per mostrar el món que estem al seu costat i que no paparem de lluitar pels nostres drets i llibertats com a poble, per mostrar al món que estem revoltats”.

Sobre la jornada del 15 de juliol a Igualada, els organitzadors han assenyalat que, “volem que la gent que vingui, de totes les edats, visqui una gran experiència, que puguin viure i compartir amb gent vinguda d’arreu un matí alegre, festiu, participatiu, familiar i reivindicatiu, com ho va ser fa cinc anys quan vam fer l’Estelada Humana” afegint que “serà un bon show, la farem ben grossa, amb convidats i sorpreses que no podem desvetllar”.

El preu de la inscripció és de 12 € i inclou un pack amb 2 samarretes i 2 gorres amb els colors del disseny del gran llaç groc. L’organització destinarà la meitat de l’import de la inscripció a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics com a plataforma d’actuació conjunta, per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport i per defensar els drets civils i denunciar la vulneració que està portant a terme l’Estat Espanyol.

Finalment, els organitzadors també fan una crida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar com a voluntaris, s’adrecin a l’organització a través del correu voluntariat@revoltats.cat

COMPARTIR

4 COMENTARIS

  1. Un espectacle per elevar el nivell de la beneiteria i l’absurditat, amanit amb desprestigiar el nom de la ciutat amb el bateig de «revoltats»… Una ciutat que sempre s’hi ha distingit pels seus valors ancestrals com el treball, la iniciativa empresarial, la cultura i la serietat, però que ara està en mans d’irresponsables que miren pel seu propi profit, així ells poden escalar a càrrecs lluint els seus currículums activistes (pero pagant el contribuent)… Curiosament anomenen «personalitats» adherits a gent com el tal Sala Martin que va passar en situació de «mutis i a la gàbia» després que els seus predicaments econòmics vanagloriant el dissortat «procés», però resulta que tres mil i picó d’empreses van fugir, entre elles les dues úniques institucions bancàries. Segurament els «revoltats» hauríem d’estar tota la gent que posem el sentit comú i el seny com a prioritats i entenem la política dins el marc de la civilització al marge del carrer, els que veiem com Catalunya ha perdut un prestigi secular, per la confabulació d’uns irresponsables que han destruït quaranta anys de reconstrucció nacional, i a sobre han fugit fent ús de la covardia històrica imitant en Dencàs fugint per les clavegueres… Ja ho deia l’Espriu «dissortada pàtria»

  2. Con la foto del personaje ya queda claro que se trata de otra de las inciativas de los pastores del rebaño que lo dejan a su antojo cuando les conviene, y ellos se fugan cuando ven las orejas del lobo. El daño que ha hecho este elemento a todo un pais y aun le rinden pleitesia… Queda claro que a Catalunya le ha caido una maldición al tener que soportar tanto irresponsable.

  3. Nerviosos?, aquest és el teu argument?, no t’atreveixes a defensar amb valentia els disbarats i les irresponsabilitats dels teus ídols, sobretot dels fugits de la justícia, i sobretot d’aquella fugitiva, que en el seu dia va ser Consellera d’Ensenyament, que a mil kms d’aquí va dir la veritat: «anàvem de farol, tot era una jugada de pòquer», a diferència però que no es va atrevir a dir-ho davant del ramat que els seguiu a ulls clucs… us prenen el pèl, marxen tots, fins i tot la Rovira a la vigília de declarar i la seva fuga empresona els seus col·legues… I davant tot això només saps dir «esteu nerviosos»? Ets l’exponent més clar dels que aquesta colla d’irresponsables han segrestat amb mentides i amb demagògia barata. Feu pena!

FER UN COMENTARI

*