Inici Destacats Pere Aragonès anuncia que el BOE ja ha publicat la solució per...

Pere Aragonès anuncia que el BOE ja ha publicat la solució per la situació dels treballadors afectats pel confinament de la Conca d’Òdena

COMPARTIR
El vicepresident Pere Aragonès, durant una visita a l'empresa Ultramagic d'Òdena, aquest dijous. Mar Martí / ACN

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha anunciat aquest dijous que el BOE ha publicat aquesta setmana la mesura que ha de solucionar la situació dels treballadors de fora de la Conca d’Òdena que durant el confinament perimetral no van poder accedir als seus llocs de treball. Es tracta d’una mesura “llargament reivindicada”, tal com ha expressat Aragonès, i que “potser arriba massa tard”. “És una mesura adequada que ha de solucionar un dels problemes que havia provocat el confinament”, ha afegit. D’altra banda, Aragonès ha apuntat que hi ha altres qüestions per resoldre com són “l’allargament dels ERTO” més enllà del 30 de setembre.

Els diputats d’ERC van abstenir-se el passat mes de juny en la votació de la sisena pròrroga de l’estat d’alarma, després d’arribar a un acord amb el govern espanyol. En aquest acord es posava solució als treballadors de fora de la Conca d’Òdena que van quedar afectats pel tancament perimetral. El BOE però, encara no havia publicat aquesta mesura, i Aragonès ha anunciat que ho ha fet aquesta setmana. “Després de moltes setmanes, el govern de l’Estat finalment ha cedit a les exigències i ha respost als compromisos que havia agafat amb nosaltres”, ha assegurat Aragonès.

D’altra banda, el vicepresident del Govern ha dit que hi ha altres problemàtiques relacionades amb la covid-19 i el confinament que “encara persisteixen” com són “l’allargament dels ERTO”. En aquest sentit, Aragonès ha dit que “hi ha molta gent pendent de cobrar” i, per tant, “exigim al govern espanyol que resolgui tota la gestió dels ERTO, i que s’allarguin més enllà del 30 de setembre perquè encara estem convivint amb el virus i caldran mesures extraordinàries d’acompanyament”.

Mar Martí / ACN

2 COMENTARIS

  1. Seguir soñando si pensais que estos piensan en ayudaros no recibiréis nada todo lo contrario nos van a saquear todo lo que tengamos de hecho ya lo están haciendo con las recaudaciones de impuestos a personas que ni siquiera han cobrado del Erte y sus ingresos son 0€ pero bueno supongo que del Banco de Alimentos del que Cataluña presume os podrá dar alguna bolsita de comida para que no protestemos mucho.

  2. I aquest que va liquidar l’empresa del seu avi “Industrial Aragonés,SA” a Pineda de Mar. ara es presenta com amic dels treballadors? Un fariseu més que s’ha apuntat al carro dels lazis per viure sense pencar i professionalitzar la mentida de cara a la galeria perque el continuin votant.

FER UN COMENTARI

*