Inici Destacats El Patinatge Artístic Igualada fa tecnificació amb el sots-campió mundial Pere Marsinyach

El Patinatge Artístic Igualada fa tecnificació amb el sots-campió mundial Pere Marsinyach

COMPARTIR

El passat dilluns 30 de Desembre, aprofitant les vacances nadalenques, el Club Patinatge Artístic Igualada va organitzar una jornada de tecnificació per tots els seus patinadors i patinadores d’iniciació i categories a les instal·lacions esportives de Santa Coloma de Queralt, per millorar diferents aspectes del patinatge i també la formació com a patinadors a llarg termini. Es van organitzar grups reduïts segons el nivell de cada patinador/a per poder treballar de forma més específica les necessitats de cada nivell.

La tecnificació va ser coordinada per Ester Torrabadella (entrenadora del club) i va comptar amb diferents col·laboradors:

L’Estela Garcia es va encarregar de la preparació física, flexibilitat, nutrició i preparació psicològica per les competicions.

La Cristina Castro, una de les millors entrenadores de Solo Dance del nostre país i actual entrenadora del club, es va encarregar de la tecnificació d’aquesta modalitat.

I la cirereta del pastís, va ser la participació del Pere Marsinyach, actual sots-campió mundial de patinatge artístic, que es va encarregar de la tecnificació de la modalitat Lliure.

A l’acabar tots els entrenadors van coincidir que havia estat una jornada de treball intensa i satisfactòria, i en van oferir un balanç excepcional ja que tots els patinadors/es van donar el 100% i van demostrar tenir moltes ganes d’aprendre.

Per la seva part, els participants van agrair l’oportunitat de compartir un dia de formació amb grans entrenadors i sobretot amb un esportista com el Pere Marsinyach que és el seu model a seguir.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*