Inici Destacats La PAH Anoia empapera dos bancs per denunciar nous desnonaments

La PAH Anoia empapera dos bancs per denunciar nous desnonaments

COMPARTIR

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) a l’Anoia ha fet una acció a les oficines a Igualada del Banc Popular i del Banc Santander per criticar els desnonaments que planegen les entitats contra veïns de la comarca.

Segons expliquen des de la PAH, el Banc Popular ha demanat fa uns dies el desnonament imminent de José Luis, tot i que des de l’entitat diuen que “fa molt de temps que José Luis està intentant negociar amb l’entitat una solució que li permeti tornar a començar i viure amb dignitat”.

També el Banc Popular ha demanat la subhasta de la vivenda del Lluís i la Núria, “que també porten molts anys intentant arribar a un acord amb el banc tot i la seva situació econòmica”, diuen des de la PAH, que també explica que el banc els vol desnonar a ells i als seus pares, que figuraven com a avaladors a la hipoteca. A més, la PAH denuncia que el banc els va obligar a firmar un swap, un producte financer que ha estat àmpliament qüestionat en diferents sentències.

L’acció s’ha desenvolupat contra el Popular i contra el Banc Santander, entitat que es va quedar amb Popular per un euro, una operació que des de la PAH es qualifica de “grandíssima estafa”.

FER UN COMENTARI

*