Inici Cultura Obre a Copons inLoft, un nou espai de cultura i recerca contemporània

Obre a Copons inLoft, un nou espai de cultura i recerca contemporània

COMPARTIR

Des del passat mes de juny, l’Associació Copons inLoft ha iniciat la dinamització d’un espai, inLoft, que té com a objectiu oferir la possibilitat de fer residències per desenvolupar processos d’expressió d’àmbits diversos com la música, la fotografia, la narrativa, la poesia, el cinema, el teatre, la dansa, l’escultura, el dibuix, el gravat o la pintura, entre d’altres. En paral·lel, l’Associació vol contribuir a la recerca oferint un espai on acollir investigacions en curs, ja sigui de treball de camp o de redacció o disseminació de resultats. Com a entitat, s’assumeix una perspectiva feminista i inclusiva sobre la cultura i la recerca, contribuint a aspectes com l’equitat de gènere o la inclusió de persones en risc d’exclusió social. Al mateix temps, es vol fomentar l’accés al coneixement obert.

Situat al carrer del Mur 30 de Copons, inLoft disposa d’un habitatge residència de 62 m² i, en un espai annex dins el mateix nucli, un taller de 35 m².

A l’espai ja s’han organitzat concerts com el de Valentina & The Electric Post el passat divendres. Altres projectes en marxa són “Nit de pedra seca”, un projecte fotogràfic que convida a capturar la bellesa i la humil majestuositat de les construccions de pedra seca de Copons i els entorns i/o a desenvolupar-hi una intervenció escènica efímera per ser capturada fotogràficament. S’han començat a rebre visites de professionals de la fotografia que han començat a desenvolupar els seus projectes. El resultat d’aquesta iniciativa que es porta a terme fins al 31 d’octubre serà una exposició on es podran veure les diferents obres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*