Inici Cultura Neix l’Agrupació Fotogràfica de la Pobla de Claramunt

Neix l’Agrupació Fotogràfica de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

La Pobla de Claramunt compta, des del mes de febrer, amb una nova entitat: l’Agrupació Fotogràfica. La presentació pública tindrà lloc aquest diumenge 26 de març a 2/4 d’1 del migdia a la Sala Celler de la masia de can Galan.

L’acte comptarà amb els parlaments de Neus Aguilera, presidenta de l’Agrupació Fotogràfica de la Pobla de Claramunt; José A. Andrés, president de la Federació Catalana de Fotografia; Raimon Moreno, president de la Confederación Española de Fotografia, i Santi Broch, alcalde poblatà. Un cop finalitzi el torn d’intervencions, els assistents podran brindar amb una copa de cava i s’inaugurarà l’exposició fotogràfica social col·lectiva. Aquesta activitat comptarà amb el suport de l’Ajuntament.

La junta de l’Agrupació Fotogràfica poblatana està formada per: Neus Aguilera, presidenta; Josep Ferrer, secretari; Lluís Pérez, tresorer, i Andreu Miquel i Jaume Armenteras, vocals. Aquesta junta és provisional per un any fins la convocatòria de l’assemblea general.

La reunió fundacional de la nova entitat es va fer l’11 de febrer i neix de la passió per la fotografia d’un grup de poblatans que ja fa temps que treballaven en la idea. La seu de l’agrupació es troba a la Sala Celler de la masia de can Galan, cedida per l’Ajuntament, equipament on també està ubicat l’Arxiu Fotogràfic Municipal (AFM).

L’entitat ha nascut amb molta empenta i ja té previst organitzar diverses activitats per promoure el món de la fotografia al municipi. Concursos a Instagram, tallers, sortides, exposicions o xerrades són algunes de les propostes que es tiraran endavant. De fet, el diumenge 2 d’abril hi ha programada una sortida i el divendres 21 d’aquest mateix mes es farà un curs d’iniciació a la fotografia que inclourà vuit sessions. El preu serà de 10 euros per als socis i de 35 euros per als no socis.

El preu per associar-se a la nova entitat és de 25 euros anuals i per als nois i noies fins a 13 anys, 10 euros anuals. Per obtenir més informació sobre l’Agrupació Fotogràfica de la Pobla de Claramunt es pot fer per mail a d’adreça afpobla@gmail.com, al Facebook AF la Pobla de Claramunt o al mòbil 607 28 53 58.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*