Inici Societat La millora de zones verdes i vies, proposta més votada als pressupostos...

La millora de zones verdes i vies, proposta més votada als pressupostos participatius d’Òdena

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena finançarà l’embelliment de zones verdes i vies del municipi després que aquest hagi estat el projecte més votat durant el procés dels primers pressupostos participatius del municipi amb més de la meitat dels vots, un 55,5%, que es van recollir entre el 9 i 30 de juliol a través de les butlletes de la revista municipal o el formulari del web municipal. Aquest projecte en concret proposa fer actuacions a les zones verdes de l’avinguda Manresa d’Òdena nucli, al carrer La línia del Pla d’Òdena i el carrer Major de l’Espelt. S’hi instal·larien testos de diferents tipologies i a diferents alçades, amb varietat d’espècies vegetals i diferents calendaris de floració.

La segona proposta, amb un 21% dels vots, va ser millorar els parcs del municipi, amb la pavimentació amb cautxú de les zones de joc del parc de la Font i el parc de Sant Jaume; la tercera, representant el 13%, va ser la instal·lació d’un parc de cal·listènia a la zona exterior del Pavelló Mestre Vila Vell; i l’última, amb un 10,5%, va ser l’especialització dels equipaments informàtics de la Biblioteca municipal L’atzavara i del seu programari.

Els projectes que van participar a aquesta primera edició dels pressupostos participatius, que compta amb una partida màxima de 10.000 euros, es van consensuar amb tots els grups municipals i també van recollir peticions d’associacions del municipi. Hi van poder votar tots els odenencs majors de 16 anys, cadascun dels quals van poder emetre un sol vot.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*