Inici Gent Més de 400 persones celebren a Vilanova el Dia Internacional de la...

Més de 400 persones celebren a Vilanova el Dia Internacional de la Gent Gran

COMPARTIR

[Img #32464]Més de 400 persones es van donar cita aquest dissabte a Vilanova del Camí que va acollir enguany la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran de l’Anoia.

 

La plaça del Mercat va ser el punt de trobada de les diferents delegacions dels Casals de gent gran de la comarca que van ser rebuts oficialment per Pepita Còdol, la regidora de Serveis Personals, Salut i Consum de l’Ajuntament vilanoví, Marta Chandre, Gerent de la regió sanitària de la Catalunya Central i Remei Juncadella, Directora del Sector Sanitari de l’Anoia.

 

Tot seguit es va donar inici a la cercavila a càrrec de l’agrupació moltaXamba que va acabar a la plaça de Can Papasseit on la Colla Sardanista de Vilanova del Camí va convidar els participants a fer rotllana.

 

Can Papasseit va acollir el dinar de germanor que van preparar i servir els membres de l’Associació Cultural Camp del Rei. Abans de l’àpat però van tenir lloc els parlaments oficials que van anar a càrrec de l’Alcaldessa, Vanesa González, Ramon Bacardit, Conseller de l’Àrea de Benestar Social i Marta Chandre, Gerent de la regió sanitària de la Catalunya Central del Servei Central de Salut.

 

Després del dinar, es van reprendre els parlaments ambla intervenció d’Isidre Solé, President de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí i Enric Senserrich, Vicepresident del Consell de la Gent Gran de l’Anoia.

 

A l’acte també hi va assistir les diputades, Maria Senserrich i Alba Vergés i altres autoritats locals i comarcals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*