Inici Festes Més de 2.000 visites al Saló de la Infància de Vilanova del...

Més de 2.000 visites al Saló de la Infància de Vilanova del Camí

COMPARTIR

[Img #3627]El Saló de la Infància de Vilanova del Camí ha tancat la dinovena edició amb una valoració més que positiva de la participació d’infants i famílies. Més de dues mil persones van passar durant els tres dies pel Saló de la Infància. Dijous 27 de desembre, més de sis-centes persones van gaudir de l’espectacle d’Artístic i de l’animació dels personatges Disney, una iniciativa conjunta de la regidoria d’Ensenyament, Ràdio Nova i l’escola Artístic. Divendres 28, amb l’arribada del Patge Makalí, les visites es van doblar i van arribar a les mil tres-centes i dissabte al matí, gairebé 150 persones més, van gaudir dels jocs i tallers del Saló i de les exhibicions de l’Esbart Dansaire i moltaXamba Camp del Rei.

La proposta  lúdicoeducativa “Jugant també s’aprèn” de l’entitat Endinsa’t, que enguany s’ocupava de l’organització del Saló, va ser tot un èxit. El fet de crear zones temàtiques per gaudir en família va funcionar molt bé i tant la quitxalla com la família van gaudir de jocs tradicionals, com jugar a nines o llegir contes, i d’altres més innovadors com els tallers d’alimentació o els de “Transformació” per crear disfresses i maquillar-se els uns als altres. També els més petits, els nens i nenes de 0 a 3 anys, van gaudir d’un espai diferenciat de ludoteca.

La col•laboració de les entitats i establiments vilanovins van fer brillar el Saló un any més. Dijous, com dèiem, Artístic va portar la màgia Disney al saló amb una selecció de peces del musical que ja van interpretar, amb gran èxit, en les dues audicions que l’escola va oferir a Can Papasseit el 23 de desembre. Un espectacle que van complementar amb la participació de Mickie, Minnie, Donald, Daisy, Pluto i Guffo que durant tot el dia van jugar i divertir-se amb petits i grans. Una iniciativa que va comptar amb la col•laboració de Ràdio Nova i la regidoria d’Ensenyament. També la pastisseria Rubio va col•laborar en aquesta edició, servint més de 400 berenars al Saló.

Divendres 28, dia dels Santa Innocents, Endinsa’t va oferir una animació especial que també va tenir molt bona participació i a la tarda el Saló va obrir les seves portes per rebre el patge Makalí. Més d’un miler de persones van seguir amb emoció l’emissari reial que va arribar al Saló acompanyat dels seus patges.

El darrer dia del Saló va lluir gràcies al taller de danses de l’Esbart Dansaire de Vilanova del Camí i del grup moltaXamba Cap del Rei, que va cloure el Saló amb una gran festa acústica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*