Inici Poliesportiu Més de 160 gossos van participar a la primera Nocturna d’Agility a...

Més de 160 gossos van participar a la primera Nocturna d’Agility a Montbui

[Img #31505]El passat cap de setmana el Club d’Agility Rivalcan va celebrar per primer cop una proba d’agility nocturna puntuable per al campionat d’Espanya 2017. La competició es va dur a terme a les instal•lacions del camp de fútbol del Sant Maure a Santa Margarida de Montbui.

Es van inscriure més de 160 gossos procedents de 16 clubs diferents catalans. Tot i la dificultat de competir al mateix cop que organitzar, els esportistes de Rivalcan van aconseguir fer podis i vèncer en algunes categories. Marina von Podolsky va fer primer i segon lloc amb els seus gossos Rock de categoria midi i amb la Rumba de la categoria mini, tots dos de GI. El Lluis Alonso amb la Nala van ser guanyadors de la categoria estàndard de grau I i la Màrian Guerrero va quedar segona en la categoria mini de grau 2. La Sensi Moreno amb el seu gos Chico, tot i que no va pujar al podi també va aconseguir un punt que li suma per al campionat estatal.