Inici Atletisme Marc Sánchez (CAI Petromiralles), campió d’Espanya en salt d’alçada

Marc Sánchez (CAI Petromiralles), campió d’Espanya en salt d’alçada

Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Marc Sánchez i Cora Salas, van assolir respectivament els títols de Campió i sots Campiona d’Espanya Absoluts en Pista Coberta, en el decurs de les proves corresponents al 55è Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta d’Antequera.

Els 5 atletes del CAI participants, assoliren 2 medalles, 1 posició de finalista i 2 rècords d’Igualada, en una brillant actuació global, en aquesta competició que va comptar amb la participació de les primeres figures de l’atletisme estatal, i que era una de les darreres ocasions per assolir la mínima per a l’Europeu de Glasgow dels propers 1 al 3 de Març. Les proves es van poder seguir en directe per Teledeporte.

Marc Sánchez es proclamava brillantment Campió d’Espanya en el Salt d’Alçada masc., amb un millor intent de 2,18 m., igualant el seu rècord d’Igualada en la prova, en una magnífica actuació de l’igualadí, que es va imposar a atletes com Miguel Angel Sancho – Playas de Castellón -, 2n, i Simon Siverio -Tenerife – 3er. classif.

Cora Salas assolia el sots campionat estatal en el Salt de Llargada, amb 6,23 m., a 2 cm. de la guanyadora, Leticia Gil -Alcampo Scorpio 71 -, igualment en una pletòrica actuació de l’atleta del CAI.

Nora Taher era 4ª en el Triple Salt fem., amb un millor intent de 12,99 m., marca personal, en la prova dominada per Patricia Sarrapio – Playas de Castellón -, assolint plaça de finalista.

Guillem Carner era 3er. en la 3ª s/f. dels 800 m.ll. amb 1’51”38, Rècord d’Igualada absolut, millorant els 1’51”98 del mateix atleta del 13/02/18 a Sabadell, i no assolint el passi a la final.

Anna Asensi era 3ª en la sèrie classificatòria corresponent dels 200 m.ll. amb 25”39, la seva millor marca d’aquesta temporada, no accedint a les s/f. de la prova.