Inici Destacats Marc Castells serà el nou president de la Diputació de Barcelona

Marc Castells serà el nou president de la Diputació de Barcelona

COMPARTIR

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells (PDeCAT), serà el nou president de la Diputació de Barcelona en substitució de Mercè Conesa, que presumiblement anirà al port de Barcelona al lloc de Sixte Cambra. Fonts del PDeCAT han explicat que Marc Castells és la seva aposta per liderar la institució. El relleu es faria efectiu en el moment en què Conesa deixi la presidència de l’ens. Castells, que actualment és vicepresident segon de la Diputació de Barcelona i responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Local, és alcalde d’Igualada des del 2011 i diputat de l’ens provincial des d’aquell mateix any.

Marc Castells, de 45 anys, va ser elegit per primer cop alcalde d’Igualada a les eleccions municipals del 2011 després de desbancar l’Entesa per Igualada (PSC i ICV), que portava 12 anys seguits ostentant l’alcaldia de la capital de l’Anoia. En l’actual mandat, Castells governa amb majoria absoluta amb 11 regidors dels 21 que conformen el ple municipal.

1 COMENTARI

  1. Cal reconèixer que aquest noi, al qual no se li coneix currículum en el món de l’empresa privada, ha tingut la vanitat ben alta volent figurar a primera fila a les fotografies i fer-se notar sigui recolzant talls de carretera o fent discursets afavorint les bones comunicacions… en fi, que aquest puja al càrrec no per mèrits propis, sinó perquè se l’han trobat fins a la sopa….

FER UN COMENTARI

*