Inici Cultura Lliurada la Beca Manel Caro, que permet un any de residència a...

Lliurada la Beca Manel Caro, que permet un any de residència a l’espai creatiu La MaCa, al barri del Rec

COMPARTIR
Jordi Carner i Denise Labairu, a l'Espai Creatiu La MaCa.

L’Associació La MaCa segueix fomentant la creació i la instal·lació del talent jove al barri del Rec d’Igualada, i un any més en col·laboració amb l’Escola Municipal d’Art i Disseny, La Gaspar, han atorgat la Beca Manel Caro, que duu el nom d’un dels principals impulsors de la defensa patrimonial del barri del Rec.

La guanyadora d’enguany ha estat l’exalumna de La Gaspar, Denise Labairu, que va finalitzar els seus estudis com a Tècnica d’Arts plàstiques i Disseny en Gràfica publicitària el passat 2020. Actualment, Labairu es troba cursant un Postgrau en UI/UX Product Design a l’IEBS Business School. La beca consisteix en una residència gratuïta d’un any a l’Espai Creatiu de La Maca, on podrà tenir el seu propi espai i estudi en un coworking, alhora que podrà gaudir del suport i assessorament dels professionals que ja l’habiten.

L’Espai Creatiu de La MaCa està situat en un antic magatzem adober del barri del Rec i és un dels espais recuperats que van formar part de l’exposició ‘Rec Districte Cultural. Un barri en transformació’ que va acollir el Museu de la Pell aquest passat estiu. La fàbrica, de tres plantes, és actualment un espai creatiu multidisciplinari que acull una vintena de freelance i empreses, totes elles vinculades al món del disseny, la cultura, les arts i la tecnologia. És un espai col·laboratiu, basat en valors com la cooperació, la innovació social i el coneixement compartit, i un dels màxims exponents de la transformació que està vivint el barri del Rec d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*