Inici Destacats La Llacuna celebra diumenge la 15a Mostra de Vins d’Altura

La Llacuna celebra diumenge la 15a Mostra de Vins d’Altura

COMPARTIR

La Llacuna acollirà aquest cap de setmana la quinzena edició de la Mostra de Vins d’Altura, una fira que reuneix productors d’embotit, vi i altres productes agroalimentaris de qualitat i característics del territori.

La mostra, organitzada per l’Ajuntament, vol donar a conèixer la qualitat dels productes del municipi, impulsar la seva comercialització, promoure’n el seu consum alhora que també  promociona el municipi de la Llacuna.

La Mostra de Vins d’Altura pròpiament tindrà lloc el diumenge 15 d’octubre a la plaça Major de la Llacuna. Hi participaran una dotzena d’expositors; vins i caves d’altura, embotits, formatges, i altres productes agroalimentaris. Al llarg de tot el matí es podrà participar de la degustació dels productes i tindran lloc diferents activitats infantils relacionades amb els vins i la vinya: taller de pintura amb vi a càrrec de Marta Arañó i un taller de ceràmica a càrrec de  Mary Gomà, entre altres.

El dia abans però, la mostra ja escalfa motors. Dissabte, 14 d’octubre a la plaça Major s’ha programat una demostració de l’ofici de boters amb Botes Arnabat. L’activitat anirà acompanyada de tast de vins d’altura elaborats a la Llacuna i tastet elaborat amb productes locals i de música en directe de la mà d’Albeta Franklin.

La Llacuna, a més de 600 metres d’altitud i amb un clima similar al Penedès, està situada en un indret privilegiat per a la producció d’aquest tipus de vins, coneguts com a Vins d’Altura i és reconeguda pels seus excel·lents embotits.

Els tiquets per totes les activitats, dissabte i diumenge, es podran obtenir a l’estand de l’Ajuntament a la mateixa plaça Major.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*