Inici Destacats L’igualadí Roger Argemí edita un tema amb el guanyador d’Eurovision 2015

L’igualadí Roger Argemí edita un tema amb el guanyador d’Eurovision 2015

COMPARTIR

Tot i que costi de creure, a vegades els somnis es fan realitat. Aquesta és la impressió que ara mateix confessa el jove cantant català, Roger Argemí, el qual amb només 19 anys ha aconseguit reunir en el seu repertori una col·laboració de caire internacional.

Argemí ha aconseguit que el reconegut artista suec Måns Zelmerlöw col·labori amb ell en una cançó titulada “Can I Call You Home” i que està dedicada a Barcelona.

Aquesta nova versió del tema s’acaba d’estrenar a totes les plataformes digitals i està cantada en anglès i català. Una col·laboració de luxe que suposa posicionar Argemí com un dels joves talents més prometedors de la música en català.

Zelmerlöw va ser el guanyador del festival d’Eurovision l’any 2015 amb la cançó “Hereos” i és un dels artistes suecs amb més projecció internacional. Entre altres dades, la seva discografia a Spotify, per exemple, és escoltada per més de 700.000 oïdors mensuals.

Per la seva banda, Argemí va debutar ara fa un any el panorama musical amb el seu primer treball discogràfic, “Un nou sentit” que ha aconseguit una amplia repercussió sonant a les principals emissores del país.

Aquesta nova col·laboració és fruit de la discogràfica catalana Crea Music i de la sueca Warner Music Sweden AB.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*