Inici Destacats L’igualadí Pep Costa presenta el primer tema del seu nou disc

L’igualadí Pep Costa presenta el primer tema del seu nou disc

COMPARTIR

El músic igualadí Pep Costa acaba de publicar el seu primer single, amb vídeo-clip “Que tot ens vagi senzill”. Un tast del que serà el seu proper disc, el qual està el·laborant actualment.

Costa, de 57 anys, havia estat en el món de la música de molt jove, dels setze als vint anys, composant i interpretant temes amb el grup Xarxa. D’aquella etapa d’iniciació, va quedar registrat un disc, “De tú a tú” (Cardisc,1982). Xarxa, van voltar durant quatre anys fent concerts per tot Catalunya, eren set components i bebien de les fonts de la Nova Cançó, amb un estil Folk-acústic amb temes propis. Fa nou anys va intentar un retrobament amb Xarxa però no es va acabar materialitzant.

Després es va mantenir actiu amb la música i es va dedicar a una altra professió fins fa un any que va tornar a composar. La seva banda actual són a més de Pep Costa (veu i guitarra acústica): el seu fill, Arnau Costa (bateria), Ciprian Bilis (baix), Joan Grados “Nitus” (guitarra solista i professor de l’Escola de Música d’Igualada) i als cors: Maria Casas, Carme Planell i Gemma Gallego.

Pep Costa ha reprès la seva carrera amb molta il·lusió, està composant i diu que “l’entorn de l’Escola de Música d’Igualada m’ha resultat molt favorable per a tornar a estar en el món de la música”.

Foto: Arnau Costa

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*