Inici Destacats L’Igualada Hoquei Línia aplegarà jugadors de 9 països al seu tercer Spartakids

L’Igualada Hoquei Línia aplegarà jugadors de 9 països al seu tercer Spartakids

COMPARTIR

Igualada acollirà durant la Setmana Santa la tercera edició del Torneig Internacional d’hoquei línia per equips de base Spartakids.

Infants d’entre 8 i 18 anys, provinents de 9 països diferents, es reuniran a l’entorn de les dues pistes d’hoquei del complex esportiu de Les Comes durant quatre dies per jugar un total de 154 partits.

L’equip anfitrió, l’Associació Esportiva Hoquei Línia Igualada, es posarà al servei de l’esport de base i acollirà 44 equips (6 equips més que el 2017), amb prop de 600 jugadors de Namíbia, Finlàndia, Irlanda, Regne Unit, Alemània, Suïssa, Eslovènia, Itàlia, i la resta de l’estat espanyol. Amb ells hi assistiran les seves famílies. Els organitzadors xifren en més de 2.000 els visitants previstos a la ciutat arran del torneig.

El torneig creix. Any rera any és major l’interès de pares i jugadors d’hoquei línia per venir a Igualada durant les vacances escolars i esportives. Els esportistes no es volen perdre l’oportunitat de competir, i, alhora, gaudir de la gran experiència que suposa reunir-se amb esportistes europeus (i enguany africans) que comparteixen l’afició per patins en línia, sticks i pucks, els propers dies 28, 29, 30 de març i 1 d’abril de 2018.

La competició s’iniciarà el dimecres 27 de març a les 18h amb la presència a pista de tots els equips assistents. Una gran batucada posarà l’animació musical que acompanya tota inauguració d’un gran esdeveniment esportiu i que clouran els discursos de les autoritats i l’organització del torneig.

Les instal.lacions estaran vestides novament amb el terra oficial homologat per la FIRS. Aquesta inversió assegura la posada en escena del millor joc i espectacle que l’hoquei en línia pot mostrar, atès que, en un terreny STILMAT, els discs i els patins llisquen a semblança de com ho fan els germans grans de l’hoquei gel.

La tecnologia serà present un cop més aquest tercer any per al seguiment dels partits de semifinals i finals de dissabte tarda i diumenge matí a través de YouTube i amb els resultats, classificacions i estadístiques de tot tipus en temps real al web stats.spartacup.com.

Convé destacar que el bastiment d’una xarxa de voluntariat, pares i mares de l’associació esportiva Hoquei Línia Igualada, permetrà el desenvolupament fluïd de les activitats. Mostrant de la mateixa manera la vessant solidària, contraposada a l’esportiva, es col.laborarà amb l’ONG Joguines Sense Fronteres. Volen fer feliços els nens amb menys oportunitats amb l’enviament massiu de joguines i pilotes. En el moment en què el puck entra a porteria per primera vegada a la final de diumenge s’interromp el partit amb el llançament de centenars de peluixos sota el lema “Una joguina, un somriure”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*