Inici Destacats L’Igualada Hoquei Club presenta els seus equips

L’Igualada Hoquei Club presenta els seus equips

COMPARTIR

El passat 12 d’octubre l’Igualada Hoquei Club va realitzar la presentació dels equips de l’entitat per a la temporada 2023/24. 188 jugadors i jugadores d’hoquei patins juntament amb les 50 patinadores de la secció de patinatge artístic van desfilar al Pavelló de Les Comes, juntament amb els seus corresponents entrenadors i delegats: un total de 353 persones sobre les rajoles de la pista d’hoquei patins.

Des de les categories més petites fins als integrants del primer equip, presentats un a un, van anar patinant fins a formar una lluïda imatge del pavelló de Les Comes. El capità i l’entrenador del primer equip, Roger Bars i Marc Muntané respectivament, van iniciar el torns de discurs, tot agraint la feina i la confiança de l’entitat i deixant un missatge als més petits, que estan destinats a ser el futur de l’entitat.

Manel Buron, president de l’Igualada HC, també va fer el seu habitual discurs i, posteriorment, Marc Castells, alcalde de la ciutat, va tancar l’acte que es va acomiadar amb una foto de família al centre de la pista. Un cop neta la pista, els assistents van poder gaudir d’un partit amistós del Simar Igualada HC davant el CE Vendrell, equip de l’altre grup de l’OkLiga Sud que començarà el proper cap de setmana a Les Comes: Simar Igualada HC – HC Lleidanet Alpicat, diumenge 22 d’octubre a les 18:45.

Per acabar la jornada, la junta directiva de l’Igualada HC va organitzar una paellada pels socis i sòcies del club, amb més de 300 assistents. Un èxit total a una activitat que va permetre fer club amb els esportistes, staff i famílies; els assistents han doblat als de la darrera jornada d’aquest estil que es va fer al 2019. Des del club fan un agraïment especial a Paellamòbil, Frit Ravich i Dillepasa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*