Inici Futbol L’Igualada Femení passa a Quarts de Final de la Copa Catalunya

L’Igualada Femení passa a Quarts de Final de la Copa Catalunya

[Img #22725]Sota una calor molt forta i un sol de justícia, les igualadines van disputar el partit de segona ronda de la Final de la Copa Catalunya enfront del Cerdanyola a les instal·lacions de Les Fontetes.

Les igualadines van sortir a decidir i només van haver de passar tres minuts perquè una jugada trenada de l’equip la recollís la Marina per passar-li a la Stefany que, des de la banda, engaltava un xut creuat que batia la portera del Vallès.

A continuació, una pilota recuperada en defensa la va pujar la Míriam, que va veure la Marina desmarcada a la banda esquerra, qui va anotar el 0-2 amb una bolea creuada. En tan sols 5 minuts de partit, el resultat ja era de 0-2 a favor de l’Igualada.

Semblava, doncs, que el partit estava molt ben encarat, però, en una estona de desconcentració de l’Igualada, les verd-i-blanques van escurçar distàncies poc abans d’anar al descans.

La segona part va començar amb energia, però la forta calor anava fent efecte en les jugadores d’ambdós equips, sobretot a les d’un Igualada amb pocs efectius que, tot i donanr-ho tot, semblava que no se’n sortien.

Faltava un quart d’hora per al final quan es va produir la jugada decisiva: una pilota recuperada per la Míriam cau als peus d’Stefany que es planta sola davant la portera rival, aconseguint l’1-3 que semblava que sentenciava el partit.

Aquest gol va enfonsar les locals que encara van veure com l’Anna marcava el definitiu 1-4 de vaselina, veient la portera avançada.

Els deu minuts que quedaven van ser de tràmit: el Cerdanyola no va deixar de lluitar, però ja amb poca convicció, i l’Igualada va marcar bé el tempo d’un partit que tenia resolt.

A la propera eliminatòria s’incorporen els equips de Primera Divisió. Diumenge que ve a 2/4 de 7 de la tarda, l’Igualada rebrà l’Espanyol de màxima categoria a Les Comes.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Araceli Barroso, Marta Cuadras (Janet 62?), Janet Mendoza (Ester Soler 46?) (defenses), Núria Miquel, Jèssica Pablos (Anna Bernadí 46?), Míriam Solias (migcampistes), Stefany Ferrer, Judit Pablos (Cuà 87?), Marina Salanova (Jèssica 77?) (davanteres). Entrenadors Santi Ramos i Paco Pablos.

C. F. CERDANYOLA: Helena Vallicrosa, Rosario Teresa Sanz, María Ramos, María Iranzu Lizarraga, Laura Romero, Vanessa Quesada, Anna Ruiz, Zaira Abenza, Nerea Alejandra Oñate, Marta Benito, Abigail Iglesias. Suplents: Claudia Lázaro, Ana Cobacho, Elena Fernández, Diana Bogarín, Carmen Yera, Sara Villanueva. Entrenador: Antonio María Pascual

GOLS: 0-1 Stefany (3?) – 0-2 Marina (5?) – 1-2 Zaira (42?) – 1-3 Stefany (76?) – 1-4 Anna (79?)

ÀRBITRES: Álvaro Tallón Silva

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a Jèssica (32?), Marta Benito (64?), Carmen (83?)