Inici Destacats L’Igualada Femení HCP tindrà 10 equips la propera temporada

L’Igualada Femení HCP tindrà 10 equips la propera temporada

COMPARTIR

L’Igualada Femení HCP inscriurà un total de 10 equips la propera temporada 20/21. Si la COVID-19 ho permet, l’equip blau competirà en pràcticament totes les categories femenines de base i, per primera vegada, en la categoria mixta amb equips integrats 100% per fèmines.

Aquests són els equips de la propera temporada:

OkLiga – 1a Catalana – 2a Catalana – FEM17 ‘A’ – FEM17 ‘B’ – FEM15 – FEM13 – ALEVÍ (Or) – FEM11 – BENJAMÍ (Plata).

Una altra de les novetats de la temporada és la creació d’un tercer equip sènior, el 2a Catalana, que servirà per donar més minuts a les jugadores dels dos FEM17 (‘A’ i ‘B’).

El protagonisme però de la temporada serà pel primer equip, que torna a la OkLiga després de descendir-ne al final de la temporada 15/16. Quatre anys després, l’objectiu n’és la permanència per anar consolidant l’equip i les seves jugadores dins la millor competició femenina d’Europa.

Cal remarcar, que el club igualadí només disposava de dos equips al final de la temporada del descens. I que només en cinc temporades s’ha convertit en un dels clubs amb més equips femenins d’Europa. Una línia ascendent que no dona senyals de doblegar-se.

El club blau, creix, des de la temporada 15/16, entre 1 i 2 equips cada any

Més d’un centenar de participants a l’OKestiu

Èxit rotund en la celebració de la primera edició de l’OkEstiu, la nova activitat matinal que ha aglutinat tecnificacions i iniciació al patinatge i a l’hoquei patins, que va acabar el passat divendres.

Jugadores i porteres d’Igualada, comarca i de la resta de la geografia catalana han gaudit molt de la primera edició de l’OkEstiu. Una nova activitat de l’Igualada Femení HCP que ha estat molt ben acollida i ha comptat amb prop de 120 inscripcions al llarg de les tres primeres setmanes de juliol.

A les tecnificacions s’hi han sumat, com a entrenadores, les millors jugadores del món del moment, com la igualadina Maria Díez ‘Peke’, també l’Anna Casarramona, la Pati Miret, la Marta Borràs i també la fins fa poc entrenadora i Directora Esportiva del club, la Maria Fernández ‘Pulgui’, que es van sumar a l’Staff tècnic format per la Marina Salanova, jugadores dels equips sèniors i organitzat i coordinat per l’entrenador del club, Manel Cervera.

El club es mostra ‘satisfet i agraït per la confiança depositada en l’activitat tot i la crisi que ha provocat la COVID-19 a tots els nivells. La responsabilitat ha estat màxima i així seguirem per a mantenir a ratlla aquest virus entre totes i tots. Ens hem d’adaptar al moment de la manera més responsable mantenint al màxim les activitats’ manifesta el president del club igualadí, Jordi Besa.

El club ‘tanca ara per vacances’ i tornarà amb una altra activitat; l’OkStage. Una nova activitat, a jornada complerta on, durant tota la setmana del 17 al 21 d’agost, totes les jugadores i porteres del club i d’altri es prepararan per encarar amb les millors garanties físiques i tècniques una temporada que el club defineix com “històrica”.

FER UN COMENTARI

*