Inici Futbol L’Igualada femení goleja a Mallorca

L’Igualada femení goleja a Mallorca

[Img #26470]La visita de l’Igualada Femení a Mallorca no semblava fàcil a priori, però el desplaçament va provar a les blaves que van guanyar amb autoritat un partit i 3 punts que són molt benvinguts.

El partit no va començar gaire bé per les igualadines que al minut 7 encaixaven un gol. Si el partit es preveia difícil, amb un gol en contra tan aviat semblava que es posava molt costa amunt.

Les noies, però, no es van desanimar i van anar agafant el control del partit, si bé amb estones de més bon joc i estones de joc menys lluït, fins que a la mitja hora de partit, una jugada per la banda de la Judit va acabar batent la portera groga.

Amb l’empat i el rellotge que corria, l’afició igualadina desplaçada a les illes ja signava aquest resultat per arribar a la mitja part, però només 8 minuts més tard, en una gran jugada d’equip, la Marina avançava les blaves per anar al descans amb avantatge.

A la represa, hi va haver moments que el Son Sardina va pressionar en un intent de remuntar el partit, però dos gols gairebé seguits de la Mariona i la Marina, posaven l’1-4 al marcador i sentenciaven el partit.

Amb un quart d’hora per endavant, encara hi va haver temps perquè la Mariona fes el cinquè gol de l’Igualada i les locals maquillessin el resultat amb un darrer gol de penal.

En els minuts finals, cal destacar el debut de la juvenil Júlia Tomàs.

Bones sensacions i gran resultat per un Igualada que la setmana que ve rep el Levante Las Planas, diumenge a 2/4 de 5 a Les Comes. Les noies necessiten tot el suport de l’afició per continuar sumant punts.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia Garcia (portera), Elena Alert (Janet Mendoza 67′), Araceli Barroso, Queralt Gómez, Esther Soler (Júlia Tomàs 87′) (defenses), Pilar Puig (Anna Bernadí 78′), Marta Sáez (Núria Miquel 42′), Míriam Solies, (migcampistes), Judit Pablos, Marina Salanova (davanteres). Entrenador: Jordi Torres.

A.D.SON SARDINA: Tere Mayol, Claudia Nicanor, Patri Salom (Sonia Baidez 68′), Nani Haces, Esme Mendoza, Marina Martín, Isa Naranjo (Jose Alaminos 68′), Tania Sánchez, Cati Manresa (Raquel Carpio 55′), Yoly Bonnín, Laura González (María Serra 58′). Entrenadora: Margalida Mas

ÀRBITRES: Sergio Martín – Rafael Moll – Juan D. González

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a: Esther (72′)

GOLS: 1-0 Tania (7′) – 1-1 Judit (31′) – 1-2 Marina (39′) – 1-3 Mariona (70′) – 1-4 Marina (75′) – 1-5 Mariona (80′) – 2-5 Nani (85′ penal)