Inici Hoquei L’Igualada femení doblega l’Alcorcón i puja al setè lloc de l’OK Lliga...

L’Igualada femení doblega l’Alcorcón i puja al setè lloc de l’OK Lliga (3-1)

L’Igualada s’ha imposat aquest diumenge a Les Comes, en un partit molt treballat, a l’equip madrileny del CP Alcorcón. L’equip visitant, entrenat per Èrick Nàser, és un equip molt lluitador i que tira molt a porteria. Les igualadines van fer un bon treball en defensa i van ser molt efectives de cara a porteria. Així, el partit ha servit per deixar enrere el partit de Gijón i encarrilar una nova dinàmica positiva.

[Img #21332]Les noies de Harry Mora i Raül Ramírez van començar el partit molt centrades i amb ganes d’emportar-se el partit de bon començament. Les possessions eren llargues però la bola no tenia un dominador clar. Les ocasions eren per les visitants que provaven el llançament a porteria des de qualsevol posició aprofitant el mínim espai i forat. En canvi les igualadines maduraven molt el llançament i preferien conservar la bola.

Laura Salvador obre la llauna
Al minut 9 la Laura Salvador penetrava amb bola a l’àrea madrilenya i marcava el primer gol del partit en un potent xut que la portera visitant no va poder evitar (1-0). L’Alcorcón no va afluixar i va seguir amb la seva lluita i creant ocasions i xuts que resolia amb eficiència la defensa igualadina i la portera Laia Navarrete. Un altre bon partit de la jove portera.

A cinc minuts del final, l’àrbitre ensenyava la targeta blava al tècnic xilè de l’Alcorcón. Això suposava jugar amb superioritat numèrica durant dos minuts per l’exclusió temporal d’una jugadora de pista. Les igualadines no van saber aprofitar aquesta superioritat i s’arribaria al descans sense canvis en el marcador.

Només començar la segona part, i fruit d’una pèrdua de bola, l’Alcorcón empatava el partit (1-1). Les madrilenyes encara van apretar més i van posar la defensa local al límit, forçant errors i precipitacions a les jugadores igualadines.

Raquel Bernadas desfà l’empat

Però quatre minuts més tard, la Raquel Bernadas tornava a posar a l’Igualada per davant en un u contra u amb la portera Marianna Vélez (2-1).

En cap moment l’Alcorcón es va rendir. Al contrari, la seva pressió era cada cop més incòmode i alhora més perillosa per a l’Igualada. Les faltes anaven molt igualades, però les locals es posaven amb nou a falta de quatre minuts pel final i les visitants amb 7.

L’Alcorcón enviava una bola al pal i es veia molt aprop l’empat de l’equip d’Èrick Nàser. En el darrer minut les madrilenyes arribaven a les 10 faltes i l’Igualada tenia l’opció de matar el partit. La falta directa la llançaria la Raquel Bernadas. Després del refús de la portera madrilenya la número deu igualadina enviava la bola al fons de la porteria i deixava sentenciat el partit (3-1).

A 15 segons d’acabar el partit però, l’Igualada feia la falta deu i l’Alcorcon tenia l’opció de marcar el seu segon gol gràcies a la falta directa. Però Oara Bautista va enviar la bola fora després de fer una volta sobre si mateixa per amagar el xut.

Partit molt treballat i una meritòria victòria que puja a les igualadines a la 7a posició a la taula i posa a les noies de Harry Mora i Raül Ramírez en una dinàmica positiva. Les claus del partit han estat sens dubte el treball de la defensa i l’eficiència en els llançaments a porteria. Han estat pocs llançaments però han entrat dos gols en jugada.

En aquest apartat també destaca el gol -en aquesta ocasió de jugada- de la capitana Laura Salvador. Amb el gol d’avui, la de Sant Sadurní, porta 11 gols en 9 partits consecutius. Sens dubte un actiu important per l’equip.

Poper partit, a Madrid

El pròxim partit serà el proper 11 d’abril a Madrid, contra l’equip de la igualadina Maria del Moral, el Sta. Maria del Pilar. Un enfrontament que recordarà, sens dubte, al de la darrera jornada de la temporada passada, on ambdós equips es jugaven la categoria. Les madrilenyes la van perdre. Però com que no tenien alternativa dins la federació madrilenya es van matenir a l’OK Lliga.