Inici Hoquei L’Igualada femení cau contra un Gijón superior (7-3)

L’Igualada femení cau contra un Gijón superior (7-3)

L’Igualada es desplaçava a Gijon amb la bona voluntat de mantenir les bones sensacions de la Copa de la Reina i fer un bon partit a la ciutat asturiana. Un desplaçament que va fer amb autocaravanes gràcies a la gentilesa de l’empresa igualadina jmcaravaning.

Als 33 segons, la igualadina del conjunt asturià, Maria Díez recollia una bola morta dins l’àrea per marcar el primer gol (1-0). Les de l’Anoia, però, no van abaixar els braços i buscaven el gol de l’empat. Però cinc minuts després, una badada defensiva facilitava el segon gol de l’Hostelcur, on Sara Gonzàlez rematava a plaer (2-0). La tònica no canviaria massa. El Gijon continuava tenint ocasions que desfeia en moltes ocasions la portera igualadina Laia Navarrete. L’Igualada anava creant alguna ocasió de perill, però aquestes no acabaven en gol.

[Img #21295]Al minut 18, l’àrbitre assenyalava el punt de penal de l’àrea igualadina en caure la dorsal 57 de les locals, la Maria Díez. La mateixa jugadora transformaria el penal posant la bola a l’escaire dret de la porteria igualadina (3-0) després de repetir-ne el llançament i que prèviament havia fallat.

3-0 al descans

Amb el 3-0 s’arribaria al descans i amb la sensació de què les anoienques mereixien haver anotat algun gol. Però també podien haver-ne marxat amb més gols encaixats. La segona part va començar amb la mateixa intensitat. Als tres minuts de la represa la francesa Vanessa Daribó marcava el seu gol fruit d’errors defensius (4-0). Les locals no afluixaven i creaven moltes ocasions. La portera igualadina, Laia Navarrete, s’estava convertint en la millor jugadora igualadina.

L’Igualada no defallia, creava ocasions però li mancava un xic de sort per introduir la bola dins la porteria asturiana, ben coberta per la portera de la selecció alemanya, Cristina Klein. La sort que li mancava a les igualadines semblava que brollava a doju per a les asturianes. Així, al minut tretze, la Sara Gonzàlez marcava el seu segon gol en rematar una meritòria assistència de la igualadina Maria Díez (5-0).

Un minut després arribaria el primer gol de les igualadines. L’omnipresent Maria Díez faria caure de manera fortuïta a la capitana igualadina, Laura Salvador, i veuria la targeta blava. Així, al minut catorze de la segona part, l’Igualada estrenava el seu marcador anotant, la mateixa Laura, la pertinent falta directa (5-1).

Hat-trick de la igualadina Maria Díez

Quedaven només sis minuts i ningú esperava veure encara quatre gols més. I dos d’ells de les igualadines. Tres minuts després, un altre error defensiu va facilitar el sisè de les locals i el tercer de la Sara Gonzàlez (6-1). Les igualadines es mantenien fermes i uns segons més tard era la Judit Baldrís que posava el dos al marcador visitant (6-2). En el mateix minut, la Laura Salvador tornaria a marcar per a les igualadines en transformar un penal (6-3). I en la primera jugada de les locals partint de la sacada de mig camp, la Maria Díez marcava amb autoritat el seu tercer gol particular i setè de l’equip asturià (7-3).

Amb aquest resultat acabaria el partit. Un partit fàcil i plàcid per l’equip asturià que no va veure perillar els punts en cap moment i va saber aprofitar els nombrosos errors defensius de l’Igualada. Ocasió perduda després de marcar-li tres gols a tot un Hostelcur Gijón, que és el segon equip menys golejat, i només en tres partits d’aquesta temporada ha encaixat tres o més gols.

Diumenge, Igualada-Alcorcón (12:30)

Aquest diumenge a les 12:30 h, l’OK Lliga torna a Les Comes després d’un mes. L’Igualada s’enfrontarà contra l’equip madrileny del CP Alcorcon. L’exequip de la Teresa i la Raquel Bernadas ve amb una dinàmica negativa després de perdre els seus darrers partits. De fet, el penúltim partit que van guanyar va ser a la primera volta contra les igualadines a Alcorcon. Una ocasió que ha d’aprofitar l’Igualada si vol recuperar les posicions que ha perdut en les darreres jornades (incloent-hi la de descans).

Hostelcur Gijon (7): Cristina Klein -P-, Sara Gonzàlez (3), Paula Calleja, Vanessa Daribó (1) i Maria Díez (3). També Elena Gonzàlez -P-, Sílvia Cadrecha i Lorena Alonso. Entrenador: Maria Fernàndez Grande
Igualada FHCP (3): Laia Navarrete -P-, Elba Garreta, Laura Salvador (2), Marta Soler i Meritxell Martínez. També Laura Torres -P-, Judit Baldris (1), Raquel Bernadas i Clara Ferrer. Entrenador: Raül Ramírez.
Àrbitre: Pablo Garcia Suarez.