Inici Hoquei L’Igualada cau a casa del Noia per començar l’any

L’Igualada cau a casa del Noia per començar l’any

[Img #3647]L’IHC segueix amb la seva personal malestrugança amb els partits intersetmanals. Els de Monclús-Pont-Doncel no saben encara qué és guanyar en dimarts. Tot i que han disposat de, com a mínim, les mateixes oportunitats que els locals, al final els cavistes han estat més encertats i s’han acabat emportant la victòria. Entre una certa falta de precisió, els pals i l’encert de Puigbí s’ha escapat la possibilitat de puntuar en una de les pistes més complicades de l’Ok Lliga. Ara els igualadins esperen al líder, el Liceo…Però el partit és en diumenge.

Una primera part igualada

Després d’uns minuts de tempteig el Noia s’ha avançat en el marcador amb un llençament de penal de Mitjans al minut 7. L’IHC ha restablert l’empat dos minuts més tard amb una contra Ton-Càceres que el David ha clavat a la xarxa. L’1 a 1 s’ha mantingut invariable durant molt minuts fins que Esteller ha establert el 2 a 1 en una jugada confusa i amb descordinació arbitral. Prades, el col.legiat que estava més a prop de la jugada, ha donat bowling. Mayor, el que estava més lluny, ha marcat gol. Tot i el desgavell els àrbitres l’han encertada tot i que segurament cap dels dos havia vist la jugada amb prou nitidesa. La banqueta igualadina ha reconegut que la bola havia entrat. Tot i que els dos equips han enviat un parell de boles al pal, la primera meitat ha acabat amb aquest ajustat 2 a 1.

Seró impulsa el Noia

Menys en els gols. El Noia ha imposat la seva efectivitat que a la fi els ha donat 3 punts. Tot podria haver canviat si Marçal Casadevall hagués pogut aprofitar un llençament de penal en el minut 5 de la represa. Hauria estat el 2 a 2. 30 segons després Seró ha fet el 3 a 1 d’un llençament exterior. Un altre cop l’IHC s’ha sabut mantenir dins del partit, amb aquest 3 a 1 fixat en el marcador durant 15 minuts. L’hauríen pogut trencar qualsevol dels dos equips, però ha estat altre cop Seró qui ha tornat a marcar amb una bola que li ha malrebotat a les guardes a l’Elagi. Els últims 5 minuts han estat molt intensos. L’IHC ha reduit diferències amb un gol d’un Pove molt ben situat que ha caçat un rebuig del porter. 30 segons més tard Seró ha firmat el hat trick aprofitant la segona opció d’una FD de 10 que havia aturat Deitg. I només treure de centre Marçal s’ha tret l’espina del penal amb una canonada a l’escaire després d’una combinació amb Sergi Pla. Tot i que quedava una mica més d’un minut, els arlequinats no han pogut reduir diferències i al final els 3 punts s’han quedat a l’ateneu. Ara espera el líder. Per sort no es juga en dimarts.

NOIA 5 (2/3) Puigbí, Feixas, Mitjans (1), Del Amor, esteller, equip inicial. Seró (3), P. Bargalló, Teixidó.

IGUALADA HC 3 (1/2) Elagi, Marçal (1), Ton Baliu, S.Pla i D. Càceres (1), equip inicial. Pove (1), O. Vives i P. Vilaseca. A. Vera, A. Povedano.

GOLS: 1-0 Mitjans penal (m 7.04), 1-1 Càceres (m 10), 2-1 Esteller (m 18). SEGONA PART. 3-1 Seró (m 4.02), 4-1 Seró (m 19.19), 4-2 Pove (m 22.21), 5-2 Seró (m 23.02), Marçal (m 23.07).