Inici Hoquei L'Igualada Calaf Grup ensopega a la difícil pista del Vic

L'Igualada Calaf Grup ensopega a la difícil pista del Vic

[Img #32606]L’Igualada Calaf Grup no va poder trencar el seu malefici particular a la pista del Club Patí Vic, on no hi guanya des de la temporada 2007/2008. Els de Ferran López van intentar aconseguir una remuntada èpica a la segona part, després d’una primera part on no van desplegar el millor joc. Però 25 minuts de bon joc no van ser suficients per aturar un Vic que va arribar a posar-se 4 a 0 al marcador.

Els arlequinats van veure com el partit se’ls hi posava ben aviat, quan al minut 3 Cristian Rodríguez feia el primer pels vigatans. La pilota que rematava Rodríguez va fer un efecte estrany, ja que semblava que fos massa tova per obrir el marcador, però finalment va ser gol. La rèplica de l’Igualada va ser una pilota al pal d’Emanuel Garcia que va poder refusar la defensa local.

Al minut 7 de partit, l’àrbitre xiulava penal a favor del Vic. El primer dels quatre penals que els arlequinats veurien com se’ls xiulava en contra a l’Olímpic de Vic. Però l’Elagi Detig va demostrar les bones qualitats que té com a porter i el va aturar. Però no va ser l’únic: va aturar fins a cinc faltes a pilota aturada davant el Vic.

L’alegria per haver aturat la pena màxima no va durar gaire. Al minut 9 de partit, Cristian Rodríguez firmava un doblet en un contraatac en el qual va superar un 2 contra 1 per poder batre la porteria de l’Elagi Deitg. El gol va evidenciar alguns problemes defensius que l’Igualada va tenir al llarg de la primera part i li van costar 3 gols. Sense gaire encert en atac, amb un Gerard Camps que aturava les oportunitats dels arlequinats.

[Img #32607]El tercer gol del Vic va arribar abans que l’Igualada pogués escurçar distàncies. Romà Bancells posava el 3 a 0 al minut 16, i només dos minuts més tard, la parella arbitral xiulava el segon penal a favor del Vic que el mateix Bancells transformava. El 4 a 0 va deixar molt tocat als igualadins. Però instants després van veure com eren ells qui tenien una jugada de pilota aturada a favor a través d’una falta directa. Emanuel Garcia va executar la falta però Gerard Camps va aturar-li.

Però només tres minuts més tard, el Vic va forçar la desena falta i Emanuel Garcia va tornar a plantar-se sol davant de Gerard Camps. I aquesta vegada l’argentí va transformar la falta directa i va aconseguir el seu tercer gol amb la samarreta de l’Igualada. La bola va tocar al travesser i després va superar la línia de gol. El 4 a 1 va donar energia a un Igualada que va veure com a 3 minuts del descans el seu capità li tornava a parar-li un penal al Vic.

A la represa, es va veure un Igualada amb un millor joc defensiu i ofensiu que volia obrar l miracle i treure alguna cosa positiva de l’Olímpic de Vic. El miracle semblava més a prop quan al minut 31, el ‘pichichi’ de l’Igualada, Tety Vives, transformava un penal assenyalat a favor de l’Igualada i posava el 4 a 2. Els arlequinats van arribar més un nombre considerable de vegades a l’àrea rival en el segon temps, però 4 gols en contra en una pista difícil i una bona feina del porter rival Gerard Camps, van impedir als igualadins pujar el seu recompte de gols.

La intensitat i el bon joc es van notar tant en atac com en defensa. En especial, va tornar a ser l’Elagi Deitg qui es va lluir aturant dues faltes directes al minut 33 i al 40; i parant un altre penal al minut 34, que va impedir qu el Vic pogués engrandir encara més el marcador. Tot i les bones intencions del conjunt igualadí a la segona part, els 4 gols del Vic van pesar massa i amb el xiulet final van ser els d’Osona els qui van sumar la primera victòria de la la temporada.

El proper partit ja torna a ser dissabte, davant el vigent campió de l’OK Lliga, el Barça. El blaugranes visiten Les Comes el proper dia 15 a les 20:30h, buscant mantenir-se invictes davant d’un Igualada que jugant a casa, tornarà a buscar la primera victòria. L’entrenador de l’Igualada Calaf Grup, Ferran López va declarar que “davant el Barça, el marcador tornarà a estar a zero i tindrem la opció de no regalar res”.

FITXA TÈCNICA

Club Patí Vic: Gerard Camps, Romà Bancells (2), Mia, Cristian Rodríguez (2), Burgaya, – equip inicial – Presas, Casa, Sergi Llorca.

Igualada Calaf Grup: Elagi Deitg, Francesc Bargalló, Met Molas, Sergi Pla i Emanuel Garcia (1) – equip inicial -.  Roger Bars, Tety Vives (1), Nil Garreta i Dani López.