Inici Destacats L’Espelt i Santa Olga tenen a punt les seves festes majors

L’Espelt i Santa Olga tenen a punt les seves festes majors

COMPARTIR

Aquest cap de setmana els veïns i veïnes del nucli de l’Espelt d’Òdena celebren la seva Festa Major d’estiu coincidint amb la festivitat de Santa Magdalena. Així, l’associació Centre de l’Espelt ha preparat un programa d’activitats que comença divendres 21 amb cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “Villaviciosa de al Lado” i servei de bar a la plaça del centre. Dissabte a la tarda hi haurà festa de l’escuma i xocolatada, després ofici solemne a l’església de Santa Magdalena i per acabar, botifarrada popular amb ball fins ben entrada la nit. Els tiquets per a la botifarrada (12€ per a socis i 14€ per a no socis) es poden encarregar enviant un email a centredelespelt@gmail.com o trucant al tel.616471574

L’associació de veïns del Centre de L’Espelt convida a tots els veïns i veïnes a fer-se socis de l’entitat i col·laborar amb l’organització de les activitats del nucli.

El barri de Santa Olga d’Òdena també celebra la seva Festa Major

El barri de Santa Olga també celebra aquest cap de setmana la seva 22a Festa Major amb tres dies d’activitats programades. Així, la celebració començarà aquest divendres 19 amb la tronada d’inici de festa amb petards que donaran el tret de sortida de les festes i a les onze de la nit els veïns es trobaran al carrer migdia per gaudir de l’espectacle familiar amb el mag Fleki. Dissabte a la nit, la música anirà a càrrec de “Canción española Samara” i tot seguit disco mòbil, tot al carrer Migdia. Diumenge, a dos quarts d’una del migdia hi haurà la festa de l’escuma, a les sis de la tarda gran xocolatada i a les nou del vespre, un altre cop els petards posaran, aquest cop, el punt final de la festivitat al carrer Sta. Olga.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*