Inici Bàsquet L’Escola Pia puja a Primera Catalana

L’Escola Pia puja a Primera Catalana

L’Escola Pia-Àguiles ha jugat el primer partit de l’eliminatòria per l’ascens a Primera Catalana, enfront un equip que ha fet una molt bona lliga regular, el Lliçà d’Amunt. El primer partit es va jugar el dissabte de la setmana passada a la pista del Lliçà. Les anoienques es van mostrar, com tota la lliga, molt fortes en defensa, fet que els va permetre endur-se la victòria per set punts (43-50).

L’endemà diumenge, amb força gent a les grades, es va disputar un partit de tornada trepidant, amb moltes alternatives al marcador. Es va resoldre favorablement a les de casa gràcies als primers 5 minuts del tercer quart, on es va fer un parcial de 21-0 amb sis llançaments de tres. Al final, 60-56 per a les d’Igualada. En l’últim quart, les de fora van forçar una mica la màquina amb una intensa pressió. Van guanyar el darrer període, però la victòria es va quedar a casa.

No caldrà que es disputin els últims dos partits de la temporada, una eliminatòria amb el Sant Ignasi, perque la federació ha decidit que pugin ambdós equips. Per tant, ascens assegurat a 1a Catalana! Entrenador: Imar Martínez Jugadores: Salanova, Fuertes, Rius, Codina, Masegosa, Freixas, Icart i Minguet.