Inici General L'Escola Pia aconsegueix davant el Bàsquet Sant Boi la seva segona victòria

L'Escola Pia aconsegueix davant el Bàsquet Sant Boi la seva segona victòria

L’Escola Pia rebia dissabte en la segona jornada de lliga la visita d’un equip vell conegut, el Bàsquet Sant Boi. Un equip amb qui havia coincidit fa dues temporades a la categoria júnior i encara no havia pogut vèncer mai en anteriors enfrontaments.

Les d’Igualada van sortir amb un plantejament similar al de la primera jornada de lliga, i malgrat les imprecisions d’ambdós equips en els primers minuts de joc, de seguida van obrir escletxa fins al 8-2, gràcies a una pressió de sortida de pilota ben treballada que va obligar a demanar ràpidament temps mort a les visitants. La reestructuració del Sant Boi va permetre anivellar el partit, aprofitant la seva superioritat física en el joc interior fins el 15-12 al final del primer quart.

Al segon període el partit va mantenir la mateixa intensitat. El Sant Boi seguia treballant bé sota cistella, controlant el rebot ofensiu, mentre que les d’Igualada mantenien un bon ritme de contraatac i treball en estàtic. Les imprecisions en els tirs lliures, 0 de 8 Sant Boi i 0 de 2 de les d’Igualada, van ser claus per mantenir la diferència, que només es va reduir amb un triple visitant als últims segons deixant el 29 a 22 al descans.

A la represa, les d’Igualada van canviar la seva defensa per protegir el rebot defensiu, però les del Baix Llobregat van respondre amb un recital de bon tir exterior just quan les locals havien aconseguit la màxima diferència del partit (40-26). Amb dos triples consecutius (40-32) van obligar a ajustar de nou la defensa arribant al 47 a 38 final.

L’últim quart, amb les forces molt justes, els errors en cistelles fàcils i imprecisions en la sortida de pilota per part dels dos equips van fer que el marcador no es mogués fins al minut 4. Les locals ja no atacaven amb fluïdesa, i les visitants es veien impotents davant la defensa ben treballada de les d’Igualada. Dos triples consecutius de l’Escola Pia a l’últim minut van segellar la victòria fins al 55-42 final.

Segona victòria de les igualadines, que segueixen amb una bona dinàmica en aquest inici de lliga. El proper dissabte visitaran la pista del EEMM Castellví de la Marca a les 13:00h.

Cinc inicial: C. Puig (6), C. Guillamón (7), C. Gracia (2), B. Colell (3), N. Torrens (16) També: B. Gracia (3), J. Ramia (6), E. López (10) i J. Tort (2).

Parcials: 15-12/29-22/47-38/55-42