Inici Societat L’escola Garcia Fossas d’Igualada estrena imatge

L’escola Garcia Fossas d’Igualada estrena imatge

COMPARTIR

L’Escola Garcia Fossas d’Igualada estrena imatge corporativa, creada per l’estudi Burzon Comenge. En la creació del nou logo, primer es va recollir informació a través de diferents preguntes a la comunitat escolar per conèixer millor allò que identifica l’escola i per tal de fomentar la participació en la creació de la nova imatge.

Després d’analitzar aquesta informació, es va extreure uns valors que distingeixen la manera de veure l’escola Garcia Fossas: JOC, DIVERSITAT, PARTICIPACIÓ, COMPROMÍS, ENERGIA, ALEGRIA… I a partir d’aquests valors s’ha creat el nou logo, basat en la idea conceptual del JOC.

És per això que el disseny amb tipografia modular del nou logotip de l’escola Garcia Fossas simula les peces d’un joc de construcció.
En el nou logotip es poden veure peces de diferents formes i colors que ens ajuden a representar la seva manera de veure el món i els diferents valors de l’escola Garcia Fossas

L’escola no oblida el seu passat i manté els colors de l’antic logotip evolucionant-los en aquesta gamma cromàtica més diversa.

FER UN COMENTARI

*