Inici Futbol L’Ateneu Penya Blaugrana sentencia un partit igualat contra el Capellades

L’Ateneu Penya Blaugrana sentencia un partit igualat contra el Capellades

[Img #21313]Partit molt igualat i disputat que no s’ha resolt fins ben entrada la segona meitat.
El partit ha començat amb domini visitant, disposant d’una clara ocasió de gol però el xut ha estat refusat el pal. L’Ateneu-PBI ha anat entrant en el partit i ha passat a dominar el joc, amb alguna arribada clara, tot i que, sense encert en els metres finals. Amb el marcador inicial s’ha arribat al descans.
La segona meitat ha estat de domini arlequinat. Fruit de la insistència, en el minut 66, una gran jugada per línia de fons d’Urena ha estat rematada per Litus situant el 1-0.
La tònica del partit no ha canviat, el Capellades intentava crear perill a la contra, però els visitants estaven molt seriosos en defensa i no deixaven opció. Finalment, a 5 minuts pel final, Valls en una bona jugada individual, feia el definitiu 2-0.

Gols:
1-0 Litus (min.66)
2-0 Valls (min.85)

EQUIP LOCAL: Elvira, Cesc, Escriu, Romero, Pere, Arnau, Urena, Mensa, Lliro, Llansana i Verriere
Suplents: Xapi, Pep, Valls i Litus
EQUIP VISITANT: Santos, Torres, Victor, Galan, Norbert, Aleix, Camps, Salguero, Oriol, Herrera i Pol.
Suplents: Ospina i Iazo.