Inici Destacats L’Anòlia tanca amb més d’11.000 espectadors l’edició del retorn als concerts gratuïts

L’Anòlia tanca amb més d’11.000 espectadors l’edició del retorn als concerts gratuïts

COMPARTIR

El festival musical Anòlia d’Igualada va cloure el passat dissabte la seva 29a edició, amb l’estrena d’un nou escenari i la recuperació de la gratuïtat de tots els concerts.

La valoració global que fa l’Ajuntament d’Igualada és positiva, tot i que les xifres són difícilment comparables amb les de l’anterior edició, en les que hi havia concerts de pagament i diferents espais.

El festival ha aplegat un total d’11.563 espectadors, amb el concert de Los Manolos com a proposta més seguida, amb 3.500 persones. Els valencians Zoo van aplegar 2.000 espectadors, els amteixos que el concert de Blaumut i els anoiencs Roc Puig.

Des del govern igualadí posen en valor haver recuperat l’essència del festival, amb la gratuïtat dels concerts i mantenint la fórmula d’aplegar artistes locals amb caps de cartell del panorama català. També destaquen la descoberta d’un nou espai per a la ciutat, el pati del Museu de la Pell. Després d’una reforma i pavimentació a principis d’any, Igualada guanya un nou espai per esdeveniments de petit i mitjà format en una zona emblemàtica de la ciutat com és el Rec.

També en el marc de l’Anòlia, per tercer any consecutiu Igualada se sumava al Liceu a la Fresca. 350 persones es van trobar divendres al Parc de l’Estació Vella per veure ‘Il Trovatore’.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*