Inici Societat L’Anoia al complet, en fase 3 després de la incorporació dels municipis...

L’Anoia al complet, en fase 3 després de la incorporació dels municipis de l’àrea sanitària de Barcelona

COMPARTIR

El Ministeri de Sanitat ha donat el vistiplau a que les regions de Barcelona ciutat, les regions metropolitanes nord i sud, i la de Lleida, passin a la fase 3 a partir d’aquest dijous, tal com havia demanat la Generalitat. El ministre Salvador Illa ha acceptat aquesta proposta durant una reunió bilateral amb la consellera Alba Vergés on també hi han participat tècnics.

Els municipis anoiencs del Bruc, Cabrera d’Anoia i Masquefa pertanyen a àrees sanitàries de Barcelona i, per tant, se sumaran a la resta de la comarca que ja està en fase 3 des de dilluns, com la resta de l’àrea sanitària de la Catalunya Central.

Així, a partir d’aquest dijous tot Catalunya estarà en fase 3, que ja pot gestionar directament la Generalitat. Fonts de Salut han explicat que està previst diverses reunions per aquest dijous al matí per decidir quan tot Catalunya passa a la nova normalitat.
La mateixa portaveu del Govern, Meritxell Budó, ja va anunciar aquest dimarts que, un cop tot Catalunya estigui en fase 3, l’executiu establirà una regulació pròpia immediatament després per entrar en una “nova etapa” entre dijous i divendres.

El pas a fase 3 de l’àrea de Barcelona i Lleida s’ha fet efectiu aquest dijous a primera hora amb la seva publicació al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

4 COMENTARIS

  1. Si aquests ineptes i inútils han de gestionar ells tal com hem vist amb espectacles denigrants com aquella ploramiques que te un salari d’escàndol i que ha estat incapaç de reconèixer la seva mala gestió i casualment l’ha culminat amb una contractació de 18 milions d’euros a una empresa on el germanet del tal junqueras és el gerent…i després s’ha hagut de tirar enrere amagant la indemnització que costarà la brometa d’aquella pàmfila veïna d’aquesta ciutat. I aquests són els que tenien de fer un país independent…. Patetics!

    • Toralmente de acuerdo con Rosalia.
      Y a ver lo que tardan esta colla de inutiles en prohibir la libre circulacion entre regiones sanitarias… para asi, demostrar que su gestion es muchiiiisimo mejor que la del resto del estado.

FER UN COMENTARI

*