Inici Societat L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles engega el procés participatiu “Millora el poble”

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles engega el procés participatiu “Millora el poble”

COMPARTIR

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha organitzat el procés participatiu “Millora el poble”, per tal que els santmartinencs i santmartinenques puguin aportar idees per a millorar el municipi, i decidir així el destí dels 2.000€ adjudicats pel projecte. D’aquest total, 1.000€ han estat cedits per la Fundació La Caixa per incloure al pressupost d’inversions del proper 2019.

Els objectius del projecte són detectar les necessitats de la població, i implicar a tots els santmartinencs i santmartinenques en la presa de decisions d’una part dels recursos públics, i sobre els temes que afecten directament al municipi. Alhora es fomenta la democràcia, la participació ciutadana i es facilita la comprensió de l’administració pública entre la població.

Les propostes han estat presentades fins aquest dijous per tots els veïns i veïnes del municipi. Un cop rebudes, l’Ajuntament validarà la viabilitat de cadascuna d’elles d’acord amb el pressupost, la viabilitat tècnica, i es tindrà en compte si les idees rebudes cobreixen alguna necessitat del municipi, així com si van a la línia del projecte polític municipal. Les propostes que siguin acceptades passaran a la fase de votacions i es penjaran a la web per tal que tothom les conegui.

Pel que fa a la votació de les idees aportades, l’Ajuntament ho farà extensiu a la pàgina web municipal i les xarxes socials, on s’informarà sobre el procés de tria, on i quan tindrà lloc i la metodologia que s’utilitzarà.

FER UN COMENTARI

*