Inici Societat L’Ajuntament d’Igualada paga 6 euros per cada usuari de la pista de...

L’Ajuntament d’Igualada paga 6 euros per cada usuari de la pista de gel i el tobogan

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada paga prop de 6 euros per cadascun dels usuaris de la pista de gel i el tobogan sintètic que s’ha instal·lat a Cal Font durant les festes nadalenques, una xifra que és el resultat de dividir l’import pagat per la instal·lació de la pista i el tobogan i els usuaris que van tenir la passada campanya nadalenca.

Segons les xifres de l’any passat facilitades per l’Ajuntament d’Igualada, les instal·lacions lúdiques van ser utilitzades un total de 12.882 vegades. L’Ajuntament paga cada any més de 74.000 euros per la pista de gel i el tobogan, sense comptar el consum energètic, que també va a càrrec de l’Ajuntament però que no s’ha fet públic. Només amb l’import que es paga per la instal·lació, les xifres permeten constatar que es destinen 5,8 euros de diners públics per cada ús de la pista i el tobogan, un ús que per la seva banda ja paga la persona usuària a l’empresa que els gestiona.

Tot i que el govern de Marc Castells ha defensat sempre la pista de gel i el tobogan com una eina de dinamització comercial del centre de la ciutat, el cert és que mai s’han fet públiques dades sobre el suposat impacte de la inversió en instal·lacions en el comerç de la ciutat. La única dada objectiva facilitada l’any passat pel govern de Junts per Igualada és que el 52% dels usuaris de la pista i el tobogan eren de fora d’Igualada.

3 COMENTARIS

  1. Jo visc casi tocant a la plaça de cal font i he vist sempre que la pista de gel t’he mot exit el tobogant res de res hi be molte gent de fora suposo que a mes a mes de pagar els de la pista tambe algun comers es benefisia si començem a veure lo que costa mai fariem res, amb aixó i amb altres coses, no soc usuari , al contrari ajudo amb els meus impostos a colaborar en que de Igualada s’en parli no volguem que sigui una ciutat morta.

FER UN COMENTARI

*