Inici Societat L’Ajuntament d’Igualada formarà agents de salut per l’oci nocturn

L’Ajuntament d’Igualada formarà agents de salut per l’oci nocturn

COMPARTIR

El departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada posa en marxa una formació gratuïta de 25 hores per capacitar joves com a agents de salut per actuar preventivament en l’àmbit de l’oci nocturn.

En aquesta capacitació es treballaran continguts que versaran sobre les funcions i àrees de treball de la figura, riscos i plaers associats a l’oci nocturn, com ara el consum de substàncies, l’afectivitat i sexualitat saludable i segura, la prevenció i actuació davant de les violències sexuals, suport vital bàsic i utilització de DEA, entre d’altres.

L’Ajuntament explica que amb caràcter posterior a la formació, les persones que participin de les intervencions nocturnes a la Ciutat seran remunerades.

La formació tindrà lloc els dissabtes al matí els dissabtes 9, 16, 23 i 30 de novembre, i el 14 de desembre, de 09:30 a 13:30h, a l’Espai Cívic Centre d’Igualada. Es pot obtenir més informació i realitzar les inscripcions a través del telèfon 938031950 · Ext. 4409 o del correu electrònic programaprevencio@aj-igualada.net

FER UN COMENTARI

*