Inici Art L’Agrupació Fotogràfica de la Pobla de Claramunt exposa la seva mirada

L’Agrupació Fotogràfica de la Pobla de Claramunt exposa la seva mirada

COMPARTIR

Una quarantena d’instantànies omplen, des del diumenge 11 de novembre al migdia, les parets de la Sala Municipal d’Exposicions de la Pobla de Claramunt. Les fotografies són obra d’una vintena de socis i sòcies de l’Agrupació Fotogràfica el Castell de la Pobla de Claramunt. La inauguració va anar a càrrec de l’alcalde, Santi Broch.

Les imatges són de temàtiques molt diverses i amb un toc personal de cada autora i autor, que mostren la realitat que capten a través de l’objectiu de la càmera i que, a vegades, transformen amb diferents tècniques. N’hi ha en blanc i negre i en color i són de paisatges, retrats, bodegons, entre d’altres temes. Algunes de les persones que exposen ja fa un temps que es dediquen al món de la fotografia i d’altres són novelles.

La col·lecció fotogràfica es podrà visitar fins al dissabte 24 de novembre. L’horari de visites és de dimarts a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. L’activitat l’organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i està inclosa dins de la programació de les Festes Culturals, que es van iniciar a principi de setembre i que finalitzaran aquest mes de novembre.

L’Agrupació Fotogràfica local va néixer el febrer de 2017 i es crea de la passió per la fotografia d’un grup de poblatans i poblatanes que ja feia temps que treballaven en la idea. La seu de l’entitat es troba a la Sala Celler de la masia de can Galan, equipament on també s’ubica l’Arxiu Fotogràfic Municipal (AFM).

Des del seu naixement, l’entitat organitza un gran nombre d’activitats, com tallers, sortides, concursos o exposicions. Per a més informació sobre l’agrupació es pot fer per mail a d’adreça afpobla@gmail.com, al Facebook AF la Pobla de Claramunt o al mòbil 607 28 53 58.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*