Inici Destacats L’accés a l’habitatge, principal problema que perceben els veïns d’Igualada

L’accés a l’habitatge, principal problema que perceben els veïns d’Igualada

COMPARTIR

L’accés a l’habitatge és el problema més greu que té la ciutat d’Igualada, segons les dades del Baròmetre d’Igualada impulsat per infoanoia.cat i que ha recollit 672 respostes a diferents preguntes sobre l’actualitat de la ciutat i les properes eleccions municipals.

De tots els participants, el 33% van respondre que el principal problema que té a hores d’ara la ciutat és l’accés a l’habitatge. El segueix a poca distància l’atur, que és el principal problema d’Igualada per al 27% dels enquestats. En relació amb l’àmbit laboral, per un 18,7% dels enquestats el principal problema de la ciutat són les condicions de treball. El transport públic és el greuge més important per al 10,4% dels enquestats i, ja menys significatiu és la mobilitat a la ciutat (5,7%) i la pobresa (5,2%).

El 41% dels igualadins creu que la ciutat ha millorat

En termes generals, el Baròmetre d’infoanoia.cat també consultava sobre la situació general d’Igualada i la seva percepció entre la ciutadania.

A la pregunta, “Durant els darrers quatre anys, vostè creu que Igualada ha millorat o empitjorat?” el 41,7% considera que ha millorat, el 35,7% diu que està igual i el 20,4% considera que ha empitjorat. El 2,2% ha respost no sap / no contesta.

De cara al futur, els enquestats són sensiblement més optimistes. El 52,6% considera que Igualada millorarà, el 34,3% creu que continuarà igual i el 6,5% que empitjorarà. Un 6,5% dels enquestats no ha contestat a la pregunta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*