Inici Gent La innocentada del dia: Pique, Shakira i el taxista 2.0

La innocentada del dia: Pique, Shakira i el taxista 2.0

COMPARTIR

[Img #3333]La innocentada anoienca d’aquest 28 de desembre ha tingut tres noms propis: Gerard Piqué, Shakira i el taxista igualadí Ricard Tomàs.

La notícia es va escampar per la xarxa social Twitter gràcies al propi Tomàs i a Ràdio Igualada. A més, hi havia testimonis que aportaven fidelitat al relat com Domi Vázquez del restaurant El Rovell de l’Ou d’Igualada, on haurien sopat les dues estrelles abans de demanar els serveis del taxista 2.0.

La història és la següent: Piqué i Shakira havien d’anar a casa de l’àvia de Piqué a Sant Guim de Freixenet, però se’ls hi va punxar una roda del cotxe. La parella, que havia sopat a Igualada, va demanar els serveis de Ricard Tomàs i aquest els va portar fins a Sant Guim.

Malgrat les sospites que podia despertar una història així en un dia com el dels Sants Innocents, Ricard va donar-li un gran toc de veracitat penjant una fotografia de Piqué i Shakira fent cagar el Tió a casa de l’àvia del jugador blaugrana.

A partir de la mitjanit, tots els implicats han acabat reconeixent que era una innocentada i, com afirmava el propi taxista Ricard Tomàs, “ha estat molt divertit i sense fer mal”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*