Inici Festes La II Trobada de Clàssics, Comerç i Entitats de Montbui convida a...

La II Trobada de Clàssics, Comerç i Entitats de Montbui convida a aportar objectes dels anys 70

COMPARTIR

[Img #6701]La II Trobada de Cotxes Clàssics, Comerç i Entitats de Montbui continua sumant nous inscrits i ja són prop d’una trentena els vehicles clàssics que ompliran diumenge vinent, 5 de maig, el recinte MontMercat de Montbui en el marc de la jornada comercial “Fira Retro”.

Un dels actes previstos és una mostra d’objectes “retro” de la dècada dels 70 i el departament de cultura de l’Ajuntament fa una crida a tots els veïns [Img #6702]que tinguin objectes d’aquella dècada a incorporar-los a la mostra. Amb la intenció de recrear una llar de la dècada es busquen joguines, llibres, revistes, electrodomèstics, elements decoratius… Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 803 05 01. 

D’entre els actes previstos destaquen la II Concentració de Cotxes i Motos Antics i Clàssics, que es celebrarà entre les 9 del matí i les 3 de la tarda. Els participants en aquesta trobada, que té un preu de 5 euros, es podran inscriure a MontMercat. Els interessats poden fer la inscripció indicant cotxe i número de persones a l’adreça de correu electrònic trobadaclassics@hotmail.com o bé al número de telèfon 93 803 05 01 o també el mateix dia al punt d’inscripció. Hi haurà esmorzar popular amb “boutifarrada” per a tots els inscrits a la trobada, tant per als conductors com també per als acompanyants.

Pels volts de les onze del matí es donarà la sortida a la marxa de vehicles clàssics, que faran un recorregut pels diferents nuclis de Montbui i per la Conca d’Òdena.

No hi faltarà una gran festa infantil amb bombolles de sabó gegants al Boulevard ni tampoc una exhibició eqüestre a càrrec de l’empresa ramadera JB (a la zona de MotMercat).

Per dinar es celebrarà una Boutifarrada Popular organitzada per Montbui Solidari, a un preu de 3 euros.

Durant tota la concentració els cotxes clàssics  estaran ubicats a l’espai MontMercat, que serà l’aparador de tots els cotxes i motos clàssics que s’aplegaran a banda i banda de la pèrgola del recinte. L’any passat es va aconseguir una cinquantena de participants d’arreu de Catalunya, i enguany l’organització espera superar aquesta xifra.

Enguany es vol que aquesta trobada tingui tot un caire “Retro” i es vol apostar per recordar l’estètica dels anys 70. Es preveu que tota la zona que envolta MontMercat estigui plena d’elements “remember” i tant l’animació com la música que presidirà aquesta jornada seran d’aquella dècada.

Aprofitant la celebració d’aquesta concentració, MontMercat acollirà una important representanció del comerç i les entitats locals. No hi faltaran paradistes d’antiguitats, artesans, brocanters, i també hi haurà diferents activitats per a la mainada. La matinal d’activitats estarà organitzada per MontbuiComerç, amb el suport de la Unió d’Establiments de Montbui i de diferents associacions i entitats del municipi.

Un altre aspecte destacat de la jornada festiva és que es podrà donar sang a la unitat ambulant de donants de l’Anoia, que estarà ubicada a MontMercat. Col•labora amb aquesta activitat l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia (ADSA).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*