Inici Llibres La crisi s’emporta la històrica Llibreria Catalònia de Barcelona

La crisi s’emporta la històrica Llibreria Catalònia de Barcelona

COMPARTIR

[Img #3600]La històrica llibreria Catalònia ha comunicat aquest dilluns 7 de gener de 2013 que tanca de manera “irrevocable”, a través d’una carta oberta del seu director, Miquel Colomer. L’establiment, amb 88 anys d’història, 82 dels quals a la seu de la ronda de Sant Pere de Barcelona, ha obert aquest darrer dia les portes als compradors de llibres per última vegada, si bé durant la resta del mes de gener seguirà atenent incidències i assumptes pendents dels clients.

[Img #3601]La crisi ha pogut fer el que no van aconseguir la Guerra Civil, un incendi i un conflicte immobiliari: el tancament de la Catalònia. La històrica llibreria tanca les portes aquest dilluns 88 anys després de la seva obertura, 82 dels quals es van desenvolupar al local del número 3 de la ronda Sant Pere de Barcelona.

La davallada de vendes ha estroncat la continuïtat de la llibreria, i Miquel Colomer, el director, ha decidit tancar-la de manera ordenada per fer front a les obligacions amb el personal, els clients i els creditors. “Aquesta decisió, ja irrevocable, ha resultat molt difícil, trista i dolorosa de prendre. Hem intentat totes les sortides possibles, potser massa tard, però o bé no existien o no les hem sabut trobar”, afirma Colomer en un comunicat fet públic aquest dilluns.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*