Inici Societat La biblioteca de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada amplia horaris en època d’exàmens universitaris

La biblioteca de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada amplia horaris en època d’exàmens universitaris

COMPARTIR

[Img #3455]La biblioteca de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, de manera coordinada amb l’Ajuntament de la ciutat, amplia el seu horari entre el 7 de gener i el 3 de febrer, amb la voluntat de donar servei a aquells estudiants universitaris que es troben en època d’exàmens.

Durant aquest període, la biblioteca de l’edifici de la Teneria a la plaça del Rei, obrirà de dilluns a divendres entre les 10 i les 14h i entre les 15 i les 22h. Els dissabtes obrirà de 10 a 14h i de 15 a 20h i els diumenges ho farà només en horari matinal, entre les 10 i les 14h. L’únic dia que aquesta instal·lació romandrà tancada serà el 28 de gener, festivitat de Sant Tomàs d’Aquino, patró de les universitats.

A partir del 3 de febrer es recuperarà l’horari habitual: de 10 a 14h i de 15 a 19h de dilluns a dijous, de 10 a 14h els divendres, i tancant portes tant dissabte com diumenge. La regidora d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament d’Igualada, Anna Bacardit, explica que “la voluntat és ampliar la proposta d’espais d’estudi de la nostra ciutat i completar ubicacions com la Biblioteca Central o la Biblioteca de l’Ateneu Igualadí, per tal que els nostres estudiants puguin disposar d’un entorn útil on preparar les seves proves”.

Precedents d’utilització de l’espai

Aquesta ampliació d’horaris ja es va dur a terme ara fa un any i, especialment, coincidint amb l’època d’exàmens universitaris i de Selectivitat del passat estiu. Entre el 28 de maig i el 29 de juny, durant les cinc setmanes en què aquesta biblioteca va ampliar els seus horaris, va registrar una mitjana de 2.000 visites setmanals. Les hores de principals afluència van anar de les 11h a les 13h i de les 17h a les 21h, destacant especialment la bona afluència en cap de setmana, ja que tant dissabte com diumenge, dies en els quals habitualment l’edifici tanca, s’hi van registrar unes 200 visites diàries.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*