Inici Destacats El juvenil B del Club Handbol Igualada, campió de lliga

El juvenil B del Club Handbol Igualada, campió de lliga

Handbol Banyoles 19 – 32 Igualada Juvenil-B

L’Igualada Juvenil-B, en la jornada 26 i darrera de la Competició Oficial de la Lliga de la Segona Catalana Juvenil de la temporada 2023-2024, va visitar el Pavelló La Draga de Banyoles, el dissabte 4 de maig, a les 16:00 hores, on es va enfrontar a l’equip local de l’Handbol Banyoles. Els jugadors vinguts des d’Igualada van sortir a la pista nerviosos, i amb un encert justet en atac. Tot i dominar la primera part del matx, tant en el joc com en el marcador, no van poder desempallegar-se dels jugadors banyolins, finalitzant els trenta primers minuts reglamentaris amb un marcador parcial de només 13 a 14 gols a favor. A la segona part es coneixeria l’èpica dels joves guerrers igualadins del Juvenil-B. Els visitants anoiencs van sortir a la pista més tranquil·la i ben alliçonats pel seu genial entrenador. De mica en mica van anar asserenant el seu anterior joc nerviós i en els primers 10 minuts van anar imposant la seva millor llei. I, a partir del minut 10 de la segona part, va venir l’esclat del seu millor joc. Durant 12 minuts consecutius els visitants igualadins van aconseguir que els locals banyolins no marquessin ni un sol gol. Ni un de sol. La defensa va estar perfecta, i el porter igualadí, que últimament ja estava en estat de gràcia, va comportar-se de manera sobrehumana aturant tots, absolutament tots, els tirs dels locals banyolins. Durant 12 minuts seguits, el partit va entrar en un bucle d’atac banyolí i aturada del porter igualadí amb posterior atac dels anoiencs que acabava amb un espectacular gol. Era tal l’espectacle del joc igualadí a la pista que la fins llavors cridanera afició local banyolina va emmudir de cop. La gran victòria s’acabaria consumant en els darrers 10 minuts finals fins a arribar al minut 30 de la segona part on la gesta igualadina va culminar. Amb un incontestable resultat final a favor seu de 19 a 32 gols, aconseguien els igualadins la proesa somiada: assolien el títol de CAMPIONS DE LLIGA DE LA SEGONA CATALANA.