Inici Destacats Junts per Piera es presenta com a projecte transversal per afrontar els...

Junts per Piera es presenta com a projecte transversal per afrontar els reptes del municipi

COMPARTIR

El passat dissabte dia 15 es va fer la presentació en públic de l’agrupació municipal Junts per Piera. L’acte, encapçalat per Josep Llopart i Gardela, va comptar amb la presència dels actuals regidors i associats del PDeCat a Piera i independents que s’afegeixen a aquesta proposta més transversal.

Josep Llopart, que ha estat un any alcalde de Piera en l’actual legislatura, va voler destacar que “l’agrupació de Junts per Piera és un projecte transversal on es barregen diferents sensibilitats amb la finalitat comuna de treballar per la gent de Piera, sense oblidar la situació política que viu el país”. També va afegir que “Piera està en continua evolució i Junts per Piera és l’aposta per fer de la vila la capital del sud de l’Anoia i la garantia que a Piera es prioritzaran els projectes en pro de millorar els serveis i la qualitat de vida dels pierencs i pierenques.”

En l’acte, la coordinadora de campanya Vanessa Fernández-Arroyo va remarcar la voluntat de fer arribar a tots els pierencs i pierenques el projecte de Junts per Piera: “Piera és un municipi de 57 km quadrats i volem traslladar als 19 barris i pobles, al nucli i a tota la gent que hi viu, la il·lusió amb la que encetem aquest nou projecte “.

També es va aprofitar per anunciar que des de Junts Per Piera s’està preparant pels propers mesos una agenda de trobades amb diferents sectors de la població, entitats i associacions de veïns per fer extensiu el projecte i començar a treballar en un programa de govern participatiu per a la legislatura 2019-2024 que compti amb les aportacions de tothom.

FER UN COMENTARI

*