Inici Política Junts pel Bruc presenta la seva candidatura

Junts pel Bruc presenta la seva candidatura

COMPARTIR

Dissabte 13 de maig, Junts pel Bruc va presentar tot el seu equip al Teatre Mateu Claramunt del Casal Familiar del Bruc. Durant l’acte diversos membres de la candidatura van intervenir i van desplegar part del seu programa pels propers quatre anys. Un programa centrat clarament en millorar els serveis a les persones que es dona des de l’ajuntament del Bruc.

A l’acte van intervenir David Saldoni, diputat al Parlament de Catalunya i secretari d’Organització de Junts, l’ex-consellera Lourdes Ciuró i l’alcalde i alcaldable per Igualada, Marc Castells. Tots tres ponents durant les seves intervencions van destacar la qualitat humana i la capacitat de gestió del candidat Rafel Galvan que va tancar l’acte destacant “ Estem disposats, estem compromesos, estem preparats per generar el canvi necessari, el Bruc som tots.”

Després dels parlaments va tenir lloc un còctel on els veïns assistents van poder parlar amb el candidat i la resta dels membres de la candidatura. Els veïns van mostrar molt interès i van constatar la necessitat de treballar pel poble “perquè veiem un Bruc trist i necessitem que torni a vibrar”.

Enguany Junts pel Bruc aspira a guanyar l’alcaldia “per poder desplegar el seu programa durant els quatre propers anys amb un equip renovat on incorpora joventut, entusiasme, il·lusió i al mateix temps experiència en la gestió de més de 20 anys a l’administració pública del seu candidat”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*