Inici Destacats Els joves d’Igualada podran decidir en què s’inverteixen 15.000 euros del pressupost...

Els joves d’Igualada podran decidir en què s’inverteixen 15.000 euros del pressupost municipal

COMPARTIR

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada destinarà novament una part del seu pressupost 2017 al projecte Impuls que, seguint el model de pressupost participatiu, converteix els joves en motors de canvi i els permet proposar, escollir i desenvolupar part de l’agenda d’activitats d’aquest departament al llarg de l’any.

Un dels objectius principals de la iniciativa és generar espais de diàleg i participació, que permetin donar resposta a les demandes i necessitats reals dels joves, així com oferir-los des del consistori el suport i els recursos necessaris per a fer reals els seus projectes. Després de la bona acollida i el gran nombre de projectes proposats durant el 2016, enguany el pressupost a disposició dels joves serà de 15.000 euros, mil euros més que en l’edició anterior.

Fins el 23 de gener, els joves entre 14 i 35 anys podran presentar les seves propostes, que es debatran i es prioritzaran en assemblea l’11 de febrer, decidint entre tots els participants el pressupost que s’atorgarà a proposta. Com a novetat d’aquesta edició, els projectes es presentaran en format de petit vídeo i se’n farà difusió a través de les xarxes socials del departament de Joventut, per tal tothom hi pugui participar i dir quins projectes els agradaria que formessin part de l’#agendaimpuls 2017.

Els projectes proposats han de ser sostenibles i inclusius, sense ànim de lucre, oberts a tota la ciutat i s’han de programar entre el 13 de febrer i el 15 d’octubre de 2017, exceptuant el període comprés entre el 15 de juliol i el 15 d’agost.

Es podrà trobar més informació al web del departament de Joventut www.igualadajove.cat o adreçant-se a l’equipament juvenil La Kaserna, de dilluns a divendres de 10h a 13:30h i de 17h a 20h.

FER UN COMENTARI

*